1Pair nerūdijančio plieno automobilio šviesos turėtojo LED šviesos kronšteinas Variklio Gaubtu lempos laikiklis įrašus 4x4 offroad šviesos įdiegti apkabos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: led offroad, creadvent led, užduotis žibintai, 4x4 priedų, optinio pluošto juostelės, automobilio led, darbo pirštinės, led, led varžtas, led siena.

    €4.17 €9.92
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: ce
  • Tipas: Darbo Lemputė
  • Privalumas 3: Lengvas Montavimas
  • Privalumas-6: Nereikia gręžti jokių skylių, kad jūsų meilė transporto priemonės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Laipsnis: 180 laipsnių
  • Pozicija: Vidurinis
  • darbinė temperatūra: Nuo -40 iki +80 laipsnių Celsijaus
  • Privalumas 5: Nerūdijančio Plieno
  • Spalvos Temperatūra: 6000K
  • Medžiaga: Nerūdijančio Meatal
  • Patekimo Apsaugos: IP67
  • Spindulio Kampas: Vietoje
  • 1 pranašumas: Non-slip dizainas
  • Prekės Pavadinimas: OVOVS
  • Privalumas 2: Patvarus
  • Naudojimas: laikiklis led darbo lemputė
  • Privalumas-7: su Hex Allen " Raktas į paketą, padedantį įdiegti
  • Privalumas 4: Platus taikymas
  • Galia: 10w-120w

1Pair nerūdijančio plieno automobilio šviesos turėtojo LED šviesos kronšteinas Variklio Gaubtu lempos laikiklis įrašus 4x4 offroad šviesos įdiegti apkabos

Specifikacija:

Pavadinimas: Laikiklis Apkaba Laikiklis

Medžiaga: Nerūdijantis Meatal

Spalva: Skiedra

Led papildomo šviesos apkaba laikiklis

Universal Led Darbo Lemputė

Ypatybė:

1.Lengvas Montavimas:Įdiegta be gręžimo.Lempa gali pasiekti 60 ° horizontalus reguliavimas ir 180 ° vertikalus reguliavimas.Mazgai atitinka priekiniai, galiniai, kairiajame, ir dešiniajame transporto priemonės.

2.Non-slip Dizaino:Suprojektuoti, su anti-slip dantys ir guminiai kilimėliai,kad led šviesos juosta gali būti patikimai pritvirtintas be braižymo automobilį.

3.Patvarus:Pagaminta iš 304 nerūdijančio plieno, puikius įskaitant kovos su korozija ir apsaugos nuo rūdijimo.aukštos kokybės garantijų, kad jie gali būti naudojami esant blogoms oro sąlygoms, įskaitant lietingą dienų ir audros.

4.Platus Applacition:Suderinamas su dauguma LED, HID, halogeniniai prožektoriai/rūko žibintai/tolimosios šviesos arba šviesos barai,DRL ir kt.

Paketas apima:

2 X Laikiklis Apkaba Laikiklis

2x Hex Allen Raktas

1.Pasaulyje Pristatymas, Prašome pastebėti, kad yra ir bus $20 už papildomą siuntimo išlaidų, jei jūsų sritys yra atokioje vietovėje.

2.Paketas bus išsiųsti per 3-7 dienas.

3.Įsitikinkite, kad jūs pateikti teisingą pristatymo adresą ir telefono .Visi daiktai turės būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte.

4 .Jei norite pakeisti pristatymo adresą, pls palikti žinutę Pranešimų.Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.Taip pat galite gauti stebėjimo informaciją iš oficialios svetainės. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1.Mes priimame T/T", "Paypal", Vakarų Sąjunga,L/C ir kt...Mes priimame visais mokėjimo būdais, yra saugus ir taikoma www.rcmadosstudija.lt Paslaugų Įkeitimas.

2.Visą mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas nuo groti jūsų užsakymą.

3.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 4.Prašome patikrinti, su savo šalių muitinės, nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus iki varžytinių ar pirkti, ačiū.

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#. 3.Įrodymai Vadovas: 1).Nuotraukos iš skaldytų lemputes Jums reikės aiškias nuotraukas ir atsiųskite mums.Nuotraukos turėtų būti lempa su įjungimo ir išjungimo. 2).Video neveikia lemputes Jei nuotraukos nėra įrodyti, LED lempos yra su trūkumais, vaizdo reikia.Prašome prisijungti lemputė su 12V maitinimo adapteris ir parodyti mums, vaizdo, kad jūs turite prijungti lemputę teisingai maitinimo laidai.Ačiū. 4. Jei nesate patenkinti produktais, tai gerai, kad grįžtumėte į mus per 15 dienų.Mes visa grąžinamoji išmoka, jums gavusi grįžti sklypo, bet jūs turite mokėti už laivybos. 5.Jei daugiau kaip 60 dienų, gavo ne savo paketą, prašome susisiekti su mumis pratęsti vežimo apsauga.Ar mes patikrinkite, ar galite gauti paketą, Jei ne, mes visiškai grąžinti pinigus jums.Pažymėti: Dirbtinai sugadintas nėra įtraukta grąžinimo politikos.

1. 1 metų gamintojo garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai turi būti nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.Mes ne remontuoti arba pakeisti elementus, kurių garantinis laikas pasibaigęs,.

3. Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.rcmadosstudija.lt!

1.Prašome pateikti mums 5 žvaigždučių atsiliepimai kai gausite paketą.

2.Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums ne pirmą kartą.Prašome don ' t open ginčą.

Loks Gunz2021-01-01
"Okey. Jeep body Net mounted to write well."
Glennsson792020-09-03
"все как в описании"
Irina Ak47 Irina2020-10-04
"The goods are just like the description. Only the delay in shipping bothered me."
Kjuniati2020-09-04
"Mala calidad, no lo recomiendo"
Lizagursova2020-11-28
"very quick to arrive and as described well packaged. no complaints for the cost."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai