Aukštos kokybės ramės (kiniškosios dilgėlės) siuvimo Derliaus spausdinti tissus Aukštos klasės suknelė cheongsam audinys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: audinio jersey, gėlių popelinowy, velvetas medvilnės audinio, barkcloth, SPUNLACE, audinio skalbiniai, audinio rami, audinys vasara, karinio jūrų laivyno china audinys, elastingas audinys, medžiaga.

    €14.29 €15.71
  • Technics: Audiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Kvėpuojantis
  • Medžiaga: 100% Ramės (kiniškosios dilgėlės)
  • modelis: Dažyti
  • Produkto Tipas: Kitas Audinys
  • Plotis: 140cm
  • Tipas: *

Vientisos spalvos sudėtis:100%ramės (kiniškosios dilgėlės)

Plotis: 140cm

Rekomenduojama, kad Mados Suknelė Suknelė Kelnės Marškinėliai

Kaina: 1pcs = (50 cm*140c m).2 vnt= (100 cm*140 cm)

Mokėjimo priimame sąlyginio Deponavimo.Prašome susisiekti su mumis dėl papildomos informacijos apie tai, kaip sumokėti ar visos užklausos, susijusios su mokėjimo.

Mes nesame atsakingi už nepristatyti adresą.Mes pasiliekame teisę imti, laivybos mokestis vėl grįžo elementų, dėl blogo adresą.Prekės bus išsiųstas per 24-48 valandas po to, aišku, mokėjimo (išskyrus savaitgalį ir švenčių).Atvykimo laikas:

1. Oro Paštas: 15-30 dienų

2. EMS: 5-10 dienų, Kartais gali vėluoti dėl savo vietos Klientų patvirtinimo.Jei nėra gauti elementą po 30 dienų, prašome susisiekti su mumis ir ją išspręsti.Mes ne pasiūlyti derinti pristatymas.Mes nesame atsakingi už muitų ar mokesčių savo šalyje.

Return 1 Metų Garantija, Pasiūlymą pasitikėjimą!Visos prekės yra 100% Brand New.Visi straipsniai buvo išbandytas prieš išsiunčiant.Mes gali keistis item per 30 dienų po to, kai gavote, jei jis yra su trūkumais.Grąžinamas daiktas privalo turėti visus originalioje pakuotėje ir aksesuarų su Patvirtinimo Grįžti Kodą.Pirkėjas yra atsakingas už grįžta siuntimo išlaidas.Mes bus būti atsakingi už pašto pakaitalas.Lėšos bus padaryta gavus grąžinamas daiktas.Ji gali užtrukti iki 3 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.

Kiti VISI DAIKTAI bus supakuota Be mažmeninės prekybos langelį.Mes siekiame uždirbti 100% tobulas "Penkių Žvaigždučių" rezultatus iš jūsų.Žvaigždė-balai yra labai svarbu mums.Jei nieko apie jūsų sandoris neatitiko jūsų lūkesčių.PRAŠOME LEISKITE MUMS ŽINOTI, IR SUTEIKIA MUMS GALIMYBĘ PADARYTI KĄ TEISĘ prieš jums palikti atsiliepimą

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai