142 Spalvos Matinis Metalo Šešėliai Paletė Pigmentas Ilgam Mirguliavimas Makiažas Blizgučiai Akių Šešėliai Makiažo Kosmetikos Rinkiniai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: eyeshadow palett, 2 vnt akių šešėliai makiažas rinkinys, dekoratyvinės kosmetikos rinkinys, klevo lapas, blizgučiai nustatyti, šešėlis, jade spalva, veido blizgučiai nustatyti, akių pigmento miltelių, akių šešėliai, kara paletės eyeshadow blizgučiai.

    €23.15 €33.07
  • Naudos: Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui
  • Vienos spalvos/multi-color: Virš aštuonių spalvų
  • Apdaila: Natūralus
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: akių šešėliai
  • Atsparus Vandeniui / Atsparus Vandeniui: Taip
  • Komponentas: akių šešėlių paletė
  • Dydis: Full Size
  • Kiekis: 1 Set
  • NET WT: 100g

142 Spalvos Matinis Metalo Šešėliai Paletė Pigmentas Ilgam Mirguliavimas Makiažas Blizgučiai Akių Šešėliai Makiažo Kosmetikos Rinkiniai.

Savybės: 1.Derinys spalvų makiažas sukuria įvairių makiažas, ir naujokai gali lengvai pradėti. 2.Makiažas yra laiko taupymo, supakuota ir saugomi, ir lengvai atlikti.. 3.Ilgalaikis makiažas, ilgalaikis makiažas, tinka visoms progoms.Pastaba: Dėl skiriasi spalva tarp skirtingų monitorių ir ekraną,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos.Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip paveikslėlyje, parduotuvė.Prašome suprasti.Šis produktas tinka pateikiant sausoje ir vėsioje vietoje.Atkreipkite Dėmesį: kad dėl apšvietimo poveikį ir kompiuterinės spalvos, tikrosios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, PayPal, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 1.Dropshipping ir sujungti laivybos yra ir rengiama mūsų parduotuvėje.

2.Jūs galite maišyti visus objektus, dydžius ir t.t.daugiau kiekį, daugiau, nuolaida.

3.Didmeninė ir tinkinti yra sveikintina !Mes galime gabenti prekes į savo klientų directy.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Jei jūs patenkinti mūsų produts, pls mums postive atsiliepimų.Ačiū!

Pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamų atsiliepimų, mes galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.

Jūsų skatinimas ir parama yra mūsų nuolat į priekį pagreitį.mes padarysime viską už yourSatisfaction.Dar kartą ačiū už jūsų paramą ir pagalbą visą laiką.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai