Kūdikių Pažinimo Dėlionės Kortelės Švietimo Žaislai Atitikimo Žaidimas Greitas Mąstymas Kortų Žaidimas Mokymosi Korteles Vaikams

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kinijos mokymosi pastabos, abėcėlė korteles mokymosi, kortelės vaisių, vaiko mokymosi knygas, puzzl, kūdikių kortelės mokymosi, abėcėlė kortelės, "flash" kortelė kūdikių, kinijos mokymosi priemonės, pažinimo žaislas.

    €3.71 €8.25
  • Medžiaga: Popierius
  • Modelio Numeris: Kortele
  • Amžius: > 3 metų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Drop Laivyba/ Didmeninės: Parama

Kulka Taškų:

1、Crazy Rungtynės Korteles: Tėvų-vaikų interaktyvus konfrontacijos korteles, mažos kortelės su daug funkcijų, 54 kortelės, 57 rūšių dėlionės pažinimo.

2、Gausu Animacinių filmų Modelius: Tai kortų žaidimas, sukurtas vaikams bendrauti, žaidimo funkcijos 4 temas, įskaitant transportavimo, dienos poreikius, gyvūnų, ir vaisiai.

3、Greitai Nuotrauką Ryšys: "žaidimo taisyklės" vienu sakiniu, bet 2 korteles, yra 2 identiški nuotraukas, pamatyti, kas yra sparčiausiai vienas norėdami gauti atsakymą.

4、Tėvų-vaikų Žaidimo: rekomenduojama 2-3 žaidėjai.Toliau pateikiamas pavyzdys 2 žaidėjai.Abiejų pusių gauti pačių kortelių skaičius.Kas nustato tą patį elementai, 2 korteles ir šaukite atsakymas bus laimėti kortelę.Pabaigoje žaidimas, žaidėjas su daugiau kortelių laimėti.

5、Turas Krašto Sunku Kortelės: kortelės savybes kampe krašto dizainas, kuris yra sklandžiai ir poliruoti be šerpetų, ir tai negadina jūsų rankose.

Gameplay:

Apversti centras kortelę, todėl žaidėjai turi rasti elemento savo kortelę, kad yra tas pats, nes centre kortelės, ir tas, kas gauna atsakymas bus laimėti šią kortelę

Po kurio laiko, žaidėjas su daugiau kortų kombinacija laimi.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Crazy Rungtynės Interaktyvus Kortelės

Kortelių skaičius: 54 korteles

Kortelės dydis: apie 90*90mm/3.54*3.54 į

Pakuotės dydis: apie 95*28*95mm/3.74*1.10*3.74 į

Pakavimo Sąrašas:

1 x Kortelės Žaidimas

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai