USB Įkrovimo Dviračių Posūkio Signalo Lemputė Belaidžio Nuotolinio valdymo Kalnų Dviračių užpakalinis žibintas Mirksi priekinis žibintas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: faro motociklas, didelis dviračių žibintai, bicycl, miesto kalnų dviratis, bicycl lempos, dviračio šviesos, galinio smūgio, corvette priekis, usb stick, slidės, dviračių žibintai.

    €12.51 €16.04
  • Maitinimo Šaltinis: Baterija
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Montavimo Rodymas: nuo balnelio iškyšos
  • Modelio Numeris: dviračio vairo šviesos
  • Sertifikavimo: CE

PREKĖS APRAŠYMAS

Savybės:

*1. Ji turi dvigubos paskirties užpakaliniai žibintai ir posūkio signalo žibintai, lengva naudoti.

*2. Tekinimo šviesos rašiklio galiuko yra geltonos šviesos ekranas, glaustas ir aiškus.

*3. Belaidis nuotolinio valdymo operacijos, paprastas ir patogus, lengva įdiegti, dviejų dydžių guminis žiedas, tinka rankenos, įvairių dydžių.

*4. Vidurinį mygtuką ant nuotolinio valdymo pulto, galite kontroliuoti raudona LED šviesa iš užpakalinis žibintas, o kairįjį ir dešinįjį mygtukus, atitinkamai kontroliuoti geltona LED posūkio į užpakalinis žibintas.

*5. IPX4 paviršius atsparus vandeniui poveikį daro jį ypač tinka naktį jojimo ir prasto matomumo sąlygomis naudoti.Nardymo nepalaikomas, prašome leiskite jai išdžiūti po lietaus ir tada laikykite jį sausoje vietoje.

Veikimo būdas:

1. Po atidarymo galiniai atveju gumos žibintai, po USB įkrovimo kabelis yra mokama.

2. Paspauskite ir palaikykite, uodegos šviesos jungiklio mygtuką, kol LED indikatorius mirksi, tada paspauskite valdiklį mygtuką teisingą slaptažodį.Tada jūs galite ją įdiegti, ir tada įdiegti.

3. Sujungti galiniai žibintai ir valdiklis su atitinkamu laikikliai ir įdėkite juos į tinkamą vietą.

Nuotolinio valdymo aprašymas:

1. Kairę mygtukas: Paspauskite kairįjį posūkį, mygtukas, indikatorius mirksi, kairįjį posūkio indikatorius mirksi, ir tada paspauskite mygtuką, norėdami išjungti indikatorius.

2. Dešinysis posūkis mygtukas: Paspauskite dešinįjį posūkį, mygtukas, indikatorius mirksi, pasukite į dešinę ir teisę indikatorius mirksi, ir tada paspauskite mygtuką, norėdami išjungti indikatorius.

3. LED indikatorius mygtukas: Paspauskite, LED, mygtukas, indikatorius taip visada, ir raudona indikatoriaus ant uodegos šviesos dažniausiai yra; paspauskite LED mygtuką, mygtuką, indikatorius mirksi, ir raudona indikatoriaus ant uodegos lemputė.Paspauskite LED mygtuką dar kartą norėdami išjungti raudona lemputė ant uodegos šviesos.

4. Uodegos šviesos: jungiklis, mygtukas, raudona LED šviesa, geltona LED lemputė.

5. Tuo pačiu metu laikykite nuspaudę kairę ir į dešinę, vairavimo klavišus 3 sekundes sukelti dvigubai šokinėti kairiojo ir dešiniojo žibintai

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Dviračių posūkio signalo

Ryškumas: Raudona šviesa 10-15 liumenų

Specifikacijos: USB

Spalva: juoda, sidabrinė, balta

Dydis: ilgis 12.5*aukštis 3.7*plotis 4

Naudojimo laikas: nuolat 4-5 valandos

LED: SMD korpuse

Medžiaga: ABS

Funkcija Aprašymas:

1. Nuotolinio valdymo pultas: yra 3 mygtukai iš viso, kiekvienas mygtukas yra įrengta lemputė. (Baterija: 2032, komplekte)

2. Uodegos šviesos: raudona LED šviesa ir geltonos spalvos LED indikatorius.USB įkrovimas

Pakuotės Turinys:

1 * priekinis žibintas

1 * Žibintų montavimas diržas

1 * USB duomenų kabelis

1 * Nuotolinio valdymo

1 * Nuotolinio valdymo pulto laikiklis

2 * Nuotolinio valdymo diržas

1 * Instrukcija

Pastaba:

1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai ištaisyti, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų nuotraukų ir daiktų patys.Prašome suprasti.

2. Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

PREKĖS NUOTRAUKAS

PREKYBOS VADOVAS

1.Pateikite specialrequests(spalva,pakuotės ir kt.)Aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.Jeigu turite kokių nors proment arba norite įsigyti daugiau...Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .

2.Jei jūs norite nusipirkti keletą differenct elementus pačiu metu ir reikia mokėti pakartotinai laivybos kaina,mes gali keisti kainą jums.

3.Patikrinkite pristatymo informaciją prieš užbaigti mokėjimo:vardą,pavardę, adresą, pašto indeksą,telefono numbe, retc

SIUNTIMO INFORMACIJĄ

MOKĖJIMO BŪDAS

PASLAUGOS

▲ Grąžinimas : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.Ir mes paramos vietos deklaraciją,jums bus gauti garantiją ir rūpesčių grįžta.

▲ Atsiliepimai : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Homelilblack2020-09-03
"Except for a bad charging connector which must be held with force to charge, everything is fine."
Rcl King2020-11-07
"The packaging is a little bit damage, hopefully seller will look into delivering packaging.. so far very satisfied with the product, very bright LED light. Big thumbs up on the product "

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai