Soft-touch Matinis Plastikas kietas lukštas, Atveju, MacBook Pro 13 15 16 colių Jutiklinis baras A2141 A2159 2020 Air 13 A2179 A1932 13.3 colių

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: funa macbook air 13, kokono " macbook air 13, atveju macbook, mac airbook 13 colių atveju, atveju "macbook pro", apple macbook air 13 atvejų a2179, galaxy s knyga, "macbook pro" a2159 padengti, a2159, "macbook air" atveju žemė.

    €11.16 €14.88
  • Dovana 1: Klaviatūros Viršelis
  • Modelio Numeris: už MacBoook Oro Pro Retina 11 12 13 15 colių Jutiklinis baras
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Tipas: Nešiojamas Pakeisti Dangtelį
  • Pakuotė: No
  • Lytis: Unisex
  • Dovana 2: Screen Protector
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Dovanų 3: Manipuliatorius Lipdukas
  • Uždaryti Tipas: Ne Užtrauktukas
  • Taikytinos Modeliai: macbook
  • Stilius: Atsitiktinis
  • Prekės Pavadinimas: Redlai

Produktų Savybės:

1. Stilingas dizainas, puošti ir apsaugoti savo nešiojamą kompiuterį.NE IŠKIRPTI dizaino, apple logotipas bus šviesti per Silpną šviesą, kai nešiojamas kompiuteris yra įjungtas. 2.Medžiaga: ekologiškas plastikas (PVC) 3.Kietasis Plastikinis korpusas su Minkšta Apdaila per Viršuje ir Apačioje Apima Šilkiniai - Sklandžiai soft-touch - Sklandžiai dar grippy šildomi tekstūra - Apsaugo nešiojamąjį kompiuterį nuo įbrėžimų ir įbrėžimai. 4T wo-gabalas, snap-on byla apima ir keturių paramos kojos,papildomos keturios kojos padas pakeitimo. 5. Visiškai liejo saugiai šilumos išmokėjimas, visiškai prieigą prie visų mygtukų ir funkcijų.Snap dizainas, lengva lengva nuimti.Prijunkite kroviklį, laidą arba laisvų rankų įrangą, nenuimant dėklo. 6. Buy 1 Get 3 Dovana : iš jų 1 nešiojamas atveju & 1 US/UK klaviatūros dangtelį ir 1 HD screen protector & 1 HD manipuliatorius lipdukas

kitų karštų daiktų jums gali patikti:

1.mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas užsakymus.mes priimame alipay/sąlyginė/menoybook/viza, "mastercard" ir TT ir pan.

2.Pirkėjo jei dont ' t konw kaip mokėti,gali nuoroda nuorodos below:http://help.www.rcmadosstudija.lt/payment_method.html.

3.jei negalite kasos iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1.Kai užsakymas su mokėjimo www.rcmadosstudija.lt bus atlikti patikros procesą kiekvieno užsakymo per 24-48 valandas.

2.Kai mokėjimas buvo tikrinamas,mes proceso tvarka per 24 valandas(išskyrus savaitgalį).

3.Siuntos informaiton paprastai bus atnaujinta interneto svetainėje affter 3-5 dienas.

1.Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai daiktai buvo gautas.Jei prekė yra jūsų possesion daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir Mes Ne Problema Jums Grąžinti pinigus Ar Pakeisti.Išimčių Nėra!

2.Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.Tačiau Kitų Priežasčių, Laivybos kaina yra padengti pagal pirkėjo tik.

3.Visos grąžinamos prekės Turi Būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį,konkrečių grąžinimo priežastį.

4.Mes grąžinsime Jūsų Visą Sumą,gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotės su visų komponentų,Po Tiek Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.rcmadosstudija.lt.ARBA galite pasirinkti, kad pakeisti.

1.12 mėnesius Gamintojų Garantijų dėl nekokybiškų daiktų(išskyrus sugadintų daiktų ir netinkamai gavusi).Priedai, ateina su 1-3 mėnesių warranly.

2.Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grįžo į jav per garantijos terminą(ir originalioje pakuotėje,jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo www.rcmadosstudija.lt ID.MES NE REP ORO ARBA PAKEISTI ELEMENTUS WTTH PASIBAIGĖ GARANTIJA.Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos įsigydamas iš mūsų parduotuvės!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai