PU Oda Automobilių Sukrovimas Valymas Lizdo Oro Angos Įtekėjimo dėžė Auto Mobiliojo Telefono Laikiklis, Krepšys raudona/Juoda, Automobilių Interjero Priedai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: žiedu pleistras, automobilių sėdynės storag, oro pagalvių turėtojas, naujų automobilių šiukšliadėžės, auto langą, automobilių organizatorius pu, lizdo telefono, žiedu oda, suzuki šiukšlių, krepšys automobilio sėdynė.

    €6.91 €10.63
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Sėdynės Siauras Laikymo Dėžutė / Maišelis
  • Prekės Pavadinimas: JIUWAN
  • Medžiagos Tipas: PU odos

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PU Oda

Spalva: Juoda, Pilka, Smėlinė

Dydis: Kaip Paveikslėlyje

Tinkamų modelių: Universalūs

Funkcijos: 1,Pagamintas iš aukštos kokybės odos 2,Laikykite savo automobilį tvarkingą ir švarią ir išlaikyti vairavimo pagrindai lengvai pasiekti 3,Maža, bet funkcionali gali turėti savo cigarečių atveju,akiniai,rašikliai ir tt 4,Lengva įdiegti ir kilimo,tiesiog pakabinti ant automobilio oro išleidimo

Įmontuoti:

Tinkamų modelių: Universalūs

Pakuotė:

1 x Organizatorius Krepšys

Pastaba:

1. Jei turite kokių klausimų prieš ar po jūsų pirkimo,prašome siųskite mums elektroninį laišką pirma,mes susisieksime su jumis per vieną darbo dieną Prašome turėti kantrybės.

2. Jei galite pateikti užsakymą, pasirinkite pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant laivybos.Po apmokėjimo bus baigtas, mes atsiųsime elementą per 3-7 dienas.

3. Dėl įvairių muitinės kartų įvairiose šalyse, mes negali garantuoti prekių pristatymo metu visų tarptautinių vežimų.

4. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis.

5. Jei jus tenkina mūsų prekės ir paslaugos,5 Žvaigždučių Teigiamų atsiliepimų bus labai vertinama.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai