Nemokamas pristatymas 12v/24 Voltų 350GPH triumo siurblys su vandens jungikliu,panardinami valtis, vandens siurblys nustatyti,elektrinis siurblys, valtys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: rotoriaus siurblys vandens, gumos rotoriaus siurblys, valtis, vandens siurblys, siurblys seaflo, camper vandens, siurblys vandens submerse, triumo siurblys plaukti, triumo plūdinio jungiklio, siurblys submerse, siurblys.

    €20.92 €22.74
  • Prekės Pavadinimas: JOEKOL
  • Teorija: rotoriaus siurblys
  • Standartinius arba Nestandartinius: STANDARTAS
  • Darbo Ciklas: Su pertrūkiais
  • Spaudimas: no
  • Būsto: Sunku ABC Būsto
  • Degalai: elektrinis
  • Siurblio korpusas: Termoplastinė
  • Modelio Numeris: JK-G350-set
  • Naudojimas: Vandens
  • Galia: elektrinis
  • Gamint.: OEM/ODM yra sveikintinas
  • Max Nuotaika.: 110F (43C)
  • Struktūra: Povandeninis Siurblys
  • Variklio Tipas: Kompaktiškas, efektyvus, ilgo gyvenimo variklis
  • Prašymas: Panardinami

Paketas apima:350GPH triumo siurblys *1 triumo jungiklis*1

Triumo Siurblio Aprašymas :

1.Naudoti specialūs medžiagos ar vandeniui atsparus sandariklis, atsparus vandeniui, izoliacija, stiprus, su dideliu saugumu.

2.skatina nuolatinio magneto variklis, mažas dydis, forma, dydis yra konservų kokso skardinės, maža vibracija, mažas triukšmas, didelis srautas 50 l/Min (3.0 m3 / h), naudojant 12 v / 24 v dc reguliuojamos elektros energijos tiekimas, žemas, siekiant sumažinti elektros energijos išlaidų, išlaidų veiksmingai įgyvendinti pigių, didelio efektyvumo ir energijos taupymo, ilgas tarnavimo laikas, galite dirbti 24 valandas, nuolat kintantis darbo palankesnės prailginti tarnavimo siurblio.

3. Lengvas montavimas; Siurblys su bamperiu juostos filtras, lengva pašalinti, lengva valyti, paprastas; Automatinis filtravimas didesnius krovinius, apsaugoti siurblio darbą, pratęsti tarnavimo siurblys.

4. Šios serijos miniatiūriniai povandeninis siurblys gali dūmų dalelės yra mažas, mažiau naftos ir kitų priemaišų, norint prailginti tarnavimo siurblys, rodo siurblio techninės priežiūros reguliariai, pašalinti liekamasis purvo ir kitų objektų, ant siurblio.

5. Siurblio velenas pagamintas iš nerūdijančio plieno gamyba, ilgaamžiškumas, atsparumas korozijai, gėlo vandens, jūros vanduo gali būti naudojamas;

6. Gali būti plačiai naudojamas nuotekų mėginių ėmimo, didelis srautas skysčio perdavimo ir žemas triukšmo lygis darbo vietoje; Didelis ir super didelis akvariumas, mažas baseinas, rezervuaro užpildymas vandeniu, fontanai, ir kitiems tikslams.

7. Priimti nerūdijančio plieno velenas ir kietumas drėgmei termoplastinė plastikinis siurblio korpusas,

8. Gali pasinerti ir deginimas apsauga.

9. Ilgas tarnavimo vandeniu aušinamas variklis.

10. Lengva įdiegti ir pašalinti filtrą prietaisu, įsitikinkite, kad siurblys veikia be vibracijos nemokamai.

11. Per trumpą laiką be vandens nebus perdegti siurblio veikimą.

Pagrindinės taikymo:

1.Gali būti plačiai naudojamas nuotekų mėginių ėmimo, didelis srautas skysčio perdavimo ir žemas triukšmo lygis darbo vietoje;

2.Didelis ir super didelis akvariumas, mažas baseinas, rezervuaro užpildymas vandeniu, fontanai, ir kitiems tikslams.

3.Gėlo vandens, jūros vandens kokybės analizė, atranka, vandens valymo, nuotekų valymo, nuotekų, apvalios vandens, nuotekų, akvakultūros, vandens perdavimo, žemės ūkio purkšti, drėkinti, grindų, kilimų valymas, ir kt.;

4.Taikoma pramonėje: aplinkos apsaugos, medicinos, laivų statybos, žvejybos, akvakultūros, pavyzdžiui, pramonės, žemės ūkio, vidaus pramonei.

Taikoma srityse:

1.Aplinkos apsauga,

2.medicinos,

3.laivų statyba,

4.žuvų auginimas,

5.pramonės,

6.žemės ūkio,

7.namų ūkio ekonomikos ir kt.

Kaip triumo siurblys dirba:

Ne-automatinis panardinami siurbliai siūlo tradicinius operacija įjungiama plūdė ar skydelis jungiklis.Pašalinimo variklio kasetė leidžia lengvai valyti kiaurasamtis ir rotoriaus atveju, kad siurblys tampa užsikemša su šiukšles.Elektriniai Giluminiai Siurbliai-tai iki šiol populiariausias tipas elektrinis Triumo Siurbliai, povandeninius duoti labai aukštų rezultatų, yra ekonomiškai efektyvios, turi mažai amp piešti ir yra lengva įdiegti.Jie yra suprojektuoti, kad tilptų į mažiausias dalis triumo ir tik reikalauja, kad biudžeto įvykdymo patvirtinimo vamzdynai ir elektros energijos tiekimas.

Triumo Jungiklis Aprašymas : triumo siurblys plūdinio jungiklio yra protingas prietaisas, naudojamas laivų, kurie įsijungia triumo siurblys, kai vanduo triumo pasiekia tam tikrą lygį.Ji yra būtina turėti bet valtis, kad yra paliktas be priežiūros, dėl bet kokios trukmės laiką, kaip ir visos valtys linkę nuotėkio bent šiek tiek vandens.Šis jungiklis yra panardintas, todėl jums reikia vandeniui elektros jungčių ir pakabinti laidai, siekiant užtikrinti, kad jie liktų sausa, kaip įmanoma.

Idealus srauto jutiklis triumo siurbliai

Sunkiųjų srauto jungiklis skirtas sunkiausiems darbams

Mūsų triumo siurblys plaukti raktas yra saugiau nei gyvsidabrio, jungikliai, šis jungiklis naudojamas gyvsidabris-nemokamai valcavimo kamuolys mechanizmas ir apima išimtinę anti-spike funkcija užkirsti kelią sparčiai on/off dviračiu susidūrė su kai kurių jungikliai.Pagamintas iš tvirtos, termoplastinė medžiaga.Universalus dizainas, veikia su visomis 12V, 24V ir 32V triumo siurbliai.

1. Pasukite pompą, kai vandens lygis pasiekia 2" (51mm)

2. Savo ruožtu, siurblys išsijungia, kai vandens lygis pasiekia 3/4" (19mm)

3. Idealus srauto jutiklis triumo siurbliai

4. Sunkiųjų srauto jungiklis skirtas sunkiausiems darbams

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai