Tablet Stand Lankstus Sagtis Mount Turėtojas Patalpų Salėje Rankenos ant Kierat Naudotis Dviračiais, Mobiliojo Telefono Laikiklis, skirtas "iPad", "iPhone"

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: tinka įrengti, pseudois, bq jutiklis, mobiliųjų bike mount, tabletę wall mount metalo, dviratis telefono, treadmil, tabletės oro angos mount, "imac" parama, ipad didelis stendas.

    €9.20 €13.14
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Tipas: Kierat Planšetinis/Mobilusis Telefonas Stendas
  • Didmeninės ar Mažmeninės prekybos: Parama
  • Modelio Numeris: Kierat Planšetinis/Mobilusis Telefonas turėtojas
  • Naudojimas: Kostiumas 4-11 colių Mobiliųjų Telefonų ir Planšetinių kompiuterių
  • Drop laivyba: Parama
  • Pakuotė: Taip

Kierat Tablet Stand Lankstus Sagtis Mount Turėtojas Patalpų Salėje Rankenos ant Naudotis Dviračiais, Mobiliojo Telefono Laikiklis, skirtas "iPad", "iPhone" Specifikacijos: Tipas: Kierat Tablečių/Mobilieji Telefonai Stovėti Medžiaga: ABS Įdiegti skersmuo: 20mm-60mm Naudojant: Kostiumas 4-11 colio Telefono bei Planšetinio KOMPIUTERIO Pastaba: it polių skersmuo 20mm-60mm .

Produkto Aprašymas:

【PLATAUS SUDERINAMUMO】 - Tinka bet kurio Mobiliojo Prietaiso ir kompiuterio.Leisti į poziciją ir pritaikyti aukštį, kuriame norite, kad jūsų telefonas yra pastatytas ir suteikia daug paramos.Jūsų prietaisas yra laikomas saugiai į vietą.Jis yra reguliuojamas, bet kuria kryptimi, leidžia jums optimalią žiūrėjimo kampas.

Numatyta 360 ROTACIJA IR MATYMO KAMPAS LAISVĘ ir suteikia visišką prieigą prie valdikliai ir uostuose.

【Aukštos Kokybės】 - Suteikti Puikų Stabilumą ir Išlaikyti savo Prietaisą saugioje Padėtyje.Suteikia Stabilią Žiūrėjimo Aplinką.

【100% PASITENKINIMO ir PINIGŲ grąžinimo GARANTIJA】 - Prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia pagalbos su elementą.Galime garantuoti 30 dienų grąžinimo ir pinigus atgal, 1 metų garantija ir gyvenime, klientų aptarnavimas.

Pakuotė:

1 x Planšetinio kompiuterio ir Telefono Mount

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai