VU Metras Lygio Matuoklis Galios Matuoklis Vairuotojo Lenta D Klasės Stiprintuvas BTL Stiprintuvai, Automobilių Stiprintuvai Tinka 12V

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: stiprintuvo btl, garso matuoklis, vairuotojo vu meter, 12 v d klasės stiprintuvas valdyba, lygio matuoklis tpb, vu metras, garso lygio matuoklis, kamera matuoklis automobilį, moto telefono, ženklų lygis.

    €12.05 €12.82
  • Kilmės: KN(Kilmės)

modname=ckeditor

Trys savybės:

1. Patvirtinti importuojamų integrinio grandyno lustas, specialiai sukurta garso lygio bandymas, įskaitant kvadratinės šaknies dinaminio indeksas suspaudimo grandinės (pvz.: įvesties 1V, išėjimo 1V; pirkimo 4V, išėjimo 2V; pirkimo 9V, išėjimo 3V), atsižvelgiant į tai, dinamikos ir tikslumo Instrukcija, rodyklė sūpuoklės saikingai, vengiant trūkumai mažas signalo rodykle nejuda ir didelis signalo žymiklį dugno.

2. Jis gali būti maitinamas 12VDC arba 10VAC, ne nepriklausoma elektros energijos tiekimo yra privaloma, ir ji gali būti tiesiogiai sudarytas iš tranzistoriaus galios stiprintuvo ir transporto priemonės vairo stiprintuvas.

3. Grandinė yra gerai suprojektuoti ir turi šias funkcijas:

◆ Indėlis yra įrengtos dvi nepriklausomos transformatoriai izoliacija iki minimumo sumažinti originalas sistema.Ji gali būti naudojama įprasta VERTĖ, orinės kontaktinės linijos galios stiprintuvai, ir taip pat gali būti naudojamas D klasės stiprintuvų ir BTL išėjimo galios stiprintuvai.

◆Išvesties jautrumas yra savarankiškai reguliuojamas kairiojo ir dešiniojo kanalų, tinka įvairių metrų vadovai.

◆Turi power-on žymiklį apsaugos funkciją, siekiant išvengti dugno pradėti rodyklę ir prailginti skaitiklis galvos.

[Techniniai Parametrai]

[Įvesties Jautrumas]: Įvesties 400Hz garso signalas, priemonė su AC mV failas Fluke 8025B skaitmeninis multimetras, įvesties terminalą: 650mV, 39 lygio matuoklio rodyklė yra 0dB poziciją.

[Maitinimo įtampa]: DC 12V, AC 10V

[PCB dydis]: 72 x 44mm.Montavimo skylės atstumas: 62 x 37mm

[Foninio apšvietimo elektros energijos tiekimo terminalo]: DC10 50MA gali būti pateikta.Naudojami mažos lemputės apšvietimas elektros energijos tiekimo.

[Ratai VU meter, lygio matuoklis jautrumas]: Rekomenduojame 500UA.Šiuo metu, slopinimo poveikis yra geriau, ir slopinimo poveikis kitų specifikacijų, lygio matuokliai bus kitoks, ir toliau koreguoti reikia.

Ateina su 2 porų, 50cm ilgio 4-spalvos laidai su kištukais!Jis gali susitikti su daugeliu vidaus įrengimo reikalavimų važiuoklės.

[Naudojimo instrukcijos]:

1. Įvesties dalis:

Lin ir Nin yra du nepriklausomi garso signalo įvesties terminalai, kuris gali būti prijungtas prie išėjimo gnybtai arba garsiakalbių terminalai kairiojo ir dešiniojo kanalų stiprintuvo.Rekomenduojama prijungti prie 0 ir 8 omų terminalų produkcijos karvė.Ji taip pat gali būti prijungtas prie garsiakalbio išvesties terminalą tranzistoriaus galios stiprintuvo, įskaitant BTL galios stiprintuvai.Pavyzdžiui, bendrą automobilio vairo stiprintuvai yra visi BTL produkcija.

4 laidai sudarytas iš garsiakalbių terminalai yra naudojamas kaip įėjimo signalas ratai valdyba.Dviejų laidų kiekvieno kanalo turėtų būti susukti stipriai sumažinti netvarką trukdžių signalo sukelta į išorę.

2. Produkcijos dalis:

Dviejų "+" ir "-" gnybtų pusėje VU Meter yra išėjimo gnybtai ir turi būti prijungtas prie "+" ir "-" gnybtų du, lygio matuokliai, atitinkamai.

Rekomenduojama jautrumas driveable lygio matuoklis: DC 100 microampere ~ 500 microampere.Negali viršyti 1mA.

V+, V - yra apšvietimas maitinimo gnybtai, ir LED apšvietimo maitinimas turi būti atskirti tarp teigiamų ir neigiamų.

3. Elektros energijos tiekimo dalis:

Valdyba gali naudoti AC arba DC 12V maitinimo šaltinis, naudojant KINTAMOSIOS srovės maitinimo šaltinis, laidai turi būti susukti išvengti pristatome trukdžių

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai