12in 30cm maišelį sandarinimo mašina

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: automatinis taurė sandarinimo mašina, maišus sandarinimo mašina, emsculpt, širdies geležies, įrašo antspaudas, įrašo virtuvė, įrašo maisto, automatinis taurė sandarinimo mašina, skaitmeninė, krepšys sandarinimo mašina komercinės, zonesun taurė sandarinimo mašina.

    €28.77 €49.61
  • Modelio Numeris: FS-300
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Lankstymo
  • Tipas: Krepšys Įrašus
  • Plastiko Tipas: PP

12in=30cm Vertus Impulsas Elektros Šilumos Sandarinimo Mašina Paprasta, modeliavimo, mažos apimties, didelės talpos, labai patogus naudoti.Aukštos temperatūros klijų juostą, patvarus.Visiškai automatinė aukšta temperatūra, plomba.Operacija yra labai paprasta, super stiprią ranką slėgio antspaudas yra švieži ir ruonių gali būti uždaromos 50 kartų per minutę, kuris gali pratęsti saugojimo laikotarpis 5 kartus.Šio tipo sandarinimo mašina yra būtina šeimoms, parduotuvių, restoranų, viešbučių, ligoninių, bankų ir kitų aukštos klasės įstaigose.Specifikacijos Medžiagos: ABS plastikas + Geležies Įtampa: 220V, 50HZ / 240 V, 60 HZ, Impulso Galia: 350W Didžiausias Sandarinimo Ilgis: 300mm Didžiausias Maišas Sandarinimo Storis: 0.45 mm Maksimalus Sąsaja Plotis: 2mm Šilumos Pavara: 8 Pavaros Reguliavimas Šildymo laikas: 0.2-1.5 s Plėvelės storis: PE 0.06-0,2 mm / PP 0.03-0.08 mm Suvirinimo laikas: tolydžiai Dydis: 40*8.5*18cm Paketą Įeina 1 X Šilumos Sandarinimo Mašina 1 X Instrukcija Kaip Naudoti

1.Ranka-presuoti plastiko maišą gruntas nenaudoja maitinimo jungiklis (automatinis valdymas).Įjunkite maitinimo laidą į lizdą, ir reguliuoti šildymo laiką pagal medžiagos storį turi būti uždarytas.Įdėti į plastikinį maišelį, ant įsukamo, tada paspauskite rankenėlę, grandinės bus automatiškai valdyti šildymo laiką.Kai lemputė išjungta, elektros energijos tiekimas būtų automatiškai nutrauktas.Apie 1-2 sekundes, vėliau, atleiskite rankenėlę ir antspaudą.

2. Antspaudas kiekviena raidė yra sugadinta, kai jis yra gautas.Tai yra todėl, kad šildymo laikas yra per ilgas.Prašome pasukite rankenėlę prieš laikrodžio rodyklę, norėdami sutrumpinti šildymo laiką.

3. Jei antspaudas yra ne stora, tai yra todėl, kad šildymo laikas yra per trumpas.Prašome pasukite rankenėlę pagal laikrodžio rodyklę, norėdami pratęsti šildymo laiką.

4. Jei plastikinis maišelis pakimba ant gumos paspauskite plokštė, tai reiškia, kad šaldymo metu nepakanka.Aušinimo laiką po to, kai lemputė užgęsta, turi būti pratęstas.Prašome atleiskite rankenėlę šiek tiek vėliau.

5. Po šildymo laikas yra koreguojamas, ji nesikeičia, ir ne toliau tikslinamas pagal nepertraukiamo naudojimo.

6. Rankinis slėgio plastiko maišą gruntas gali įkiškite maitinimo laidą į maitinimo lizdą, bet kuriuo metu, be sandarinimo ir be energijos.Nuotraukos Rodo

Juicy Man2021-01-07
"Very serious;"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai