Stiprus Anti-slip Gumos Gripster Tank Pad Kelio Danga Traukos kempinėlės Kawasaki Z900 ABS 2017 2018

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 154CM, z800 z900 išmetamųjų, nr bako rankena, z900, fz8 tank pad, progrip tank pad kawasaki, z900 lipdukas galiniai, kawasaki z900, išmetamųjų kawasaki z900 2017, badmintono kawasaki.

    €12.32
  • Elemento Plotis: 0inch
  • Prekės Svoris: 0.35kg
  • Prekės Pavadinimas: riking-vaiders
  • Specialios Funkcijos: Anti Slip
  • Medžiagos Tipas: Guma
  • Elemento Aukštis: 0.3cm
  • Elemento Ilgio: 0inch
  • Elemento Tipas: Lipdukai & Lipdukai

Būklė: 100% visiškai Naujas Medžiaga: Guma su 3M Releasable Klijų Kiekis: 1 Pora (Kairės ir Dešinės) Taikymo Metodai: 1. Obligacijų stiprumas priklauso nuo sumos, klijais paviršiaus kontakto sukūrė.Įmonė taikomas slėgis vystosi geriau klijų kontakto ir taip pagerina sukibimo stiprį. 2. Siekiant optimalaus sukibimo, klijavimui, paviršius turi būti švarus, sausas ir gerai vieninga.Tipiškas paviršiaus valymo tirpiklis yra izopropilo alkoholis ir vanduo.Naudoti tinkamą saugos atsargumo priemonių, tirpiklių. 3. Idealus juosta temperatūros intervalas yra nuo 21°C iki 38°C (70°F iki 100°F) temperatūroje.Pradinė juosta prašymą paviršių temperatūra ne žemesnė nei 10°C(50°F) nerekomenduojama, nes klijai tampa pernelyg tvirtai laikytis lengvai.Tačiau, kai tinkamai taikomos žemos temperatūros laikymo paprastai yra patenkinama.Įmontuoti: 17-18 Z900 ABS

VEŽIMĄ:

Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Palikite mums savo telefono numerį.Tai reikalauja Post Office Kinijos pildydami laivybos forma!!

PRISTATYMO TERMINAS:

Visi daiktai bus pristatyti per 1-5 darbo dienas.

SKELBIMAS:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokesčių.

GRĮŽTA & GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas.

2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome susisiekti su mumis.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

Jei turite malonus patirtį perkant mūsų parduotuvėje, prašome palikti teigiamą atsiliepimą apie mūsų produktus ir paslaugas su 5 žvaigždučių įvertinimas.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl bet kokių problemų, ir suteikia mums galimybę ją išspręsti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Jūsų supratimas yra labai dėkingi.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai