Silikoniniai Ausų kištuką Garso Izoliacija Ausų Apsaugos Daugkartinio naudojimo Triukšmo Muzikos Mažinimas, Anuliuojant Ausų Miego Būgnininkas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: triukšmo balta, Miego, garso mašina miego, kūdikių garso, baltas triukšmas kūdikių, atsipalaiduoti miego, ausies miego, kūdikių miego garso, garso balta, triukšmas miego.

    €6.76 €7.77
  • Darbo Režimas: Auto
  • Prekės Pavadinimas: HANRIVER
  • HANRIVER: 1-1
  • Modelio Numeris: 000
  • Slėgio Diapazonas: 4-20 cmH2O
  • Medžiaga: iquid silikono
  • Elemento Tipas: Sleep & Knarkimas
  • Tipas: Ausų

Funkcijos: triukšmo mažinimo ir garso filtravimo Medžiaga: skystas silikagelis ir metalo lakštų filtras 1. Kas yra muzikos silikono ausų kištukų?A: tai ausų skiriasi nuo įprastų silikono ausų kištukai.Jis yra gerai žinoma, kad įprastiniai ausų kamšteliai yra pagaminti iš paprastos konstrukcijos ir 100% gryno silicio dioksido gelis.Pagrindinė funkcija yra triukšmas ir atsparus vandeniui.Muzikos ausų dizaino koncepcija ir ypatingas dėmesys yra ne iškraipyti bet kurioje dažnių garso kokybę, bei galite klausytis ir įvertinti visas melodiją.Todėl, skirtingas garso slopinimo filtras pridėta remiantis apsaugos nuo triukšmo.Tai, ką jis daro, yra: be to, kad efektyviai sumažinti triukšmą ir triukšmą BBB 0, garsas gali būti saugomi taip, kaip veiksmingai garso BBB b1 per filtrą. 2. Produkto aprašymas: Musicsafe ausų kištukai yra techninis terminas, dažnai naudojamas tokių ausų. 3. Produkto savybės: būgnininkas, DJ, koncertų, koncertų, juosta, juostos ir įvairių didelių šalių. 4. Pagrindinės medžiagos: minkštasis skysčio silikagelis (anti-bakterinių, anti-alerginė) ir filtro sudėtis.Skystis silicio gelio skiriasi nuo įprastinių kietųjų silicio dioksido gelis, kuris gali atsispirti triukšmo.Labiausiai akivaizdus bruožas yra tai, kad skysčio silikagelio yra minkštesnė ir skaidresnės nei kieta silikagelio!Skystis silikagelio yra tas pats, kaip medicinos silicio dioksido gelis, kuris yra avirulent, beskonis ir tikrai ekologiška. 5. Dalyviai: vaikai nuo 6 metų amžiaus. 6. Tarnavimo laikas: ne žmogaus žala, neribotas naudojimas keletą metų. 7. Produkto klasifikacija: tarpinių ir pažangiosios (nustatytas skirtingas garso slopinimas filtrai), patogi dėvėti ir stiprus sandarinimo. 8. Gaminio spalva: paprastai skaidrus ausų gali žaisti nematomas.Bet viduryje filtras gali būti derinami su įvairių spalvų. 9. Priežastis naudoti Tai silikono ausų gali veiksmingai filtras triukšmo, išlaiko muzikos garso kokybės ir aiškumo, ir sumažinti triukšmo žalą klausai.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai