Universalus Celtic 78 Taro Kortų Kaladę FLOREANA NATIVO CRISTINA LO SCARABEO

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: tarot denio de, medžiaga ragana, trippi, kortų žaidimas, ponzi schema, wizardry, tarot denio, taro, kortų, dixit.

    €4.13 €8.25
  • Modelio Numeris: Universalus Celtic Taro ragana

Universalus Celtic Taro Kortos

PREKĖS APRAŠYMAS Atskleisti senovės Keltų paslaptis su šiuo drąsiai kaladės.Puiki priemonė bet kokio Pagoniško ar Wiccan taro reader, Universalus Celtic Taro funkcijų borderless korteles, kad vitrina galingas ir išraiškingos iliustracijos Christina Scagliotti.Šios kortelės yra knibžda jausmingas energijos ir padarys jūsų rodmenys daugiau impactful ir stebuklinga.Liečiant siurrealistinis grožis kartu su turtingą žali ir mėlyni Keltų žemių, tai kvapą gniaužiantis denį kviečia jus į sluoksniuotos karalystė mistinis užkeikimas.Apima 78 kortų ir mokomoji knygelė.Įtraukta: 78 kortos.Kortelės dydis: 6.5 x 11,8 cm (2.5" x 4.5").Svoris aukštas: 150 g. (apytikriai).Apima instrukcija e-bukletas (anglų k.) PDF gražus popieriaus kortos

Susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

pastaba:instrukcija yra PDF failas.Prašome nuskenuokite QR kodą į langelį su mobiliuoju telefonu.Instrukcijų knygą galima skaityti ir atsisiųsti internetu.Taip pat galite spausdinti jį.Tai yra priežastis, kodėl mūsų produktai yra pigūs, bet mes daugiausia padaryti gerą darbo kokybę korteles. Spalva kortelė yra realus storis yra labai storas, tvirtas ir patvarus, ir ji negali būti raukšlėta daug kartų, linkiu jums malonu naudoti!ačiū!

Ameraz 92021-02-09
"Muito satisfeito. O produto é excelente. Obviamente os decks são menores que os originais, e o papel não é laminado ou com o acabamento do original, porém é num produto super bem feito. Da data de postagem até entrega foram 13 dias. Não acompanha livreto porém com o QR code da caixa você consegue o link para download do livreto digital em inglês. Ótimo custo benefício para quem está iniciando os estudos ou para quem quer economizar. Comprei 2 decks + frete pelo valor que pago em um deck na livraria ou loja online brasileira."
Xd Sebas Tlv2020-10-15
"Loved the letters. The pictures are beautiful. The request was sent fast and arrived around a month and a half. Found until take more. But the letters are small, was used to the decking bigger. But are very flexible for Shuffle and beauty enchanted me. Are 78 letters (arcanos larger and smaller). Recommend buying this seller, very agile."
Trkonometry2020-10-28
"Arrived early, loved❤\❤\ The letters came all right, super indicate."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai