10vnt EM4305 T5577 popierinės kopijavimo aparatų matricos Kopijuoti 125khz RFID Žymę, Prieigos Kontrolės Porta Chave Kortelė Raktas Fob Token Ring Artumo

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: nfc žiedas, Rašyti 125khz, g10 led, keychain, genshin poveikio sąskaitos, rfid žymė, krepšys koss porta pro, rda, Prieigos Kontrolė, legenda zelda nfc korteles.

    €3.27 €3.63
  • Prekės Pavadinimas: 5YOA
  • Modelio Numeris: 10EM4305Key
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Mes turime Mėlyna Raudona Geltona Juoda Pilka "Tamsiai Pilka" Žalia Oranžinė Rožinė Baltos spalvos,

prašome palikite pranešimą, kurios spalva ar spalvų derinys, kad norite ,

pavyzdžiui, "prašome siųsti blue" arba "prašome siųsti 4pcs mėlyna, 3pcs raudona, 3pcs geltona",

jei ne atostogos, bet kokias žinutes, mes atsiųsime atsitiktinai, paprastai visi mėlynos spalvos .

Visi gaminiai yra iš 5YOA Nauja

Savybės:

EM4305 T5577 lustas

100% Brand New

Svoris: 47g (10vnt)

Dydis:3,5 x 2.8 x 0,4 cm

Medžiaga: Plastikas

Veikimo dažnis: 125Khz

Skaityti ir perrašyti klavišą žymės

Aptikimo atstumas: 3-10cm

Suderinamas su visais Durys įėjimo sistema

Lengva nešiotis

Atsparus vandeniui

Gali skaityti ir perrašyti

Kiekvienas ateina su Raktų žiedas įtraukti

Suderinamas su visais RFID reader", norėdami patekti

Jokių išorinių galią reikalaujama.

Nauja klavišą indukcinis kortelę įėjimas apsaugos sistemos.

Jis taikomas prieigos kontrolės, viešbučių spynos, personalo dalyvavimas ir mokyklos aplinka, prieigos ir apmokėjimo kontrolė, atpažinimo ir apsaugos sistemos, automobilių stovėjimo aikštelė, atvykimo ir mokėjimo, socialinės apsaugos, tvarkymo, transportavimo mokėjimo, savivaldybių ir papildomų paslaugų, mokėjimo dokumentų Paketą sudaro: 10 x RDA Klavišus

Mes priimame Kredito Kortelės, Western Union", TT. ir kt.Jūs galite pasirinkti būdą, kuris yra geriausias jums patogiau.Mokėjimas turi būti atliktas per 7days tvarka, jei negalite patikrinti iš karto, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.Į pretect savo interesus, mokėjimas bus laikinai laikomų www.rcmadosstudija.lt, ir nebus išleistas, kol gausite savo tvarka ir stisfy su juo.

Paprastai, mes išsiųsti atlikti užsakymą per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas prieš mokėjimą.Prašome nesuteikia mums 1-3 mažas balas laivybos, kaip mes išsiųsti elementą greitai, tačiau užjūrio pristatymas priklauso nuo daugelio veiksnių, pvz., logistikos, oro, šalies politikos, jokių problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.

Siekiant užtikrinti, kad jums bus gauti savo užsakymą arba be jos mažiau mokesčių, mes pripažins, kad tai "DOVANA", su mažesne verte, vertės nėra atspindėtų viso kaina jums moka arba rinkos vertė ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles.Jei nebus kaip, kad mažesnės vertės deklaracija, prašome susisiekti su mumis arba paliekant pranešimai tvarka.Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.

Jei norite pirkti daugiau, prašome susisiekti su mumis.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą ar darbo ginčų, mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Visus laiškus, bus replyed per 1 dieną, Jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. laišką, mes pasistengsime atsakyti artimiausiu metu.

Daryachernogubova2021-01-10
"Delivery to Barnaul almost 2 months. Quality is good, corresponds to the description. I do not take it for the first time. Seller and recommend!"
Wetwolees2020-12-05
"Sent quickly, got it in a couple of weeks. Bought with a coupon for 50 R, written without problems, a couple of labels checked"
Ruslanreshetnyak2020-11-20
"Thank you! The goods are received, the parcel was tracked. Labels are recorded. The order is satisfied."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai