Karšto Pardavimui, 5 Skaitmenų Ekranas, Mechaninė Resettable sūkių Skaitiklis Pasukimo sūkių Skaitiklis Įrašymo Kabelio Metras

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kabelio metras, ilgio matuoklis, cabl testeris, skaitiklis skaitiklis, counter-mechanikas, kabelio ilgis testeris, automobilių rev counter -, 5 skaitmenų skaitiklis, Sc8108, kabelių ilgio matuoklis.

    €10.75 €20.68
  • Kita: žr. išsamią informaciją
  • Prekės Pavadinimas: niusiwen
  • Modelio Numeris: 75-I
  • Tipas: 5-digit Skaitikliai
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS

Karšto Pardavimui, 5 Skaitmenų Ekranas, Mechaninė Resettable sūkių Skaitiklis Pasukimo sūkių Skaitiklis Įrašymo Kabelio Metras

Sūkių skaitiklis yra diktofonas specializuojasi matavimo trukmę arba įvairių mašinų besisukančių.Sukasi adata, rankena, suderinamas su humanization dizainas, naudoti patogu ir greita.Skaitmeninis ekranas langą, kad ekranas tikslesnis.Jis paprastai naudojamas matavimo ir registravimo kabelio ilgio diapazone, ir tekinimo numeris arba vijurkas ir kt.Su 5 skaitmeninis ekranas, o pagal laikrodžio rodyklę, savo ruožtu, gali palaipsniui padidinti skaitmenų, counter-pagal laikrodžio rodyklę pasukite ją sumažinti.

Techniniai duomenys:

Modelis: 75 - I

Skaitmenų Ekranas: 5

Skaičius diapazonas: 0-99999

Vardinė įtampa: 220V

Perdavimo santykis 1:1

Dydis: 16.2 x 7cm / 6.38 x 2.76 į

Svoris: 241g

Naudojimo būdas:

1. T jis veleno pasukimo ratu, ir kovos numeris yra vienas, kad pagal laikrodžio rodyklę, o tai savo ruožtu gali padidinti skaitmenų, counter-pagal laikrodžio rodyklę pasukite ją sumažinti.

2. Paspauskite rankeną vieną kartą, ir vaizdinės reklamos numeris yra 0.

Pakuotė:

1 x sūkių skaitiklis

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai