12 Colių Ultra-plonas LCD Raštu Tabletė Skaitmeninio Piešimo Tablet Žaislai Rašysenos Pagalvėlės Grafinis Elektroninių Tablet Lenta Su Baterija

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: lygiosios tablet, wacoom, notepad usb, kūdikių saugos apsauga nuo vaikų, 1920 x, grafinis rinkinys, lempos tablet, e sąsiuvinis, 12 colių lenta, 2 pirštu.

    €6.84 €7.86
  • Modelio Numeris: LCD Raštu Tabletė Piešimo Lenta
  • Ekrano Tipas: Pjezoelektriniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Ekrano Dydis: 12 Colių
  • Suderinamos Prekės: Universalus
  • Produkto Tipas: Planšetinio kompiuterio LCD

8.5 colio Storio Šrifto LCD Raštu Tabletė Piešimo Lenta Digital Notepad Rašysenos Trinkelėmis Elektroninių Tablet Valdybos Ultra-plonas Valdybos Funkcijos: Pastaba: Prašome pasirinkti, spalva kaip nuotraukoje parodyta.Švelnios spalvos, jokios žalos savo akimis, ne radiacija.Tinka rašymo ir piešimo, namuose pranešimą ir pan.Slėgis, jautri, paprasta naudoti ir žaisti.Išvalyti ekraną su tik vieną mygtuką.Itin plonas ir lengvas dizainas, patogus nešiotis.Su CR2025 cell baterija .Energijos taupymas dizainas, nr. baterija reikia rodyti.Ypatingas ir kūrybos spalvotas ekranas Specifikacija: Spalva: Juoda,Mėlyna, Žalia, Raudona,balta Dydis: apytiksl. 230 X 140 X 4 mm Pakuotė 1*LCD Raštu Tabletė 1*rašiklį 1*cell baterija CR2025 Pastaba: Dėl skirtingų ekrano ir įvairių apšvietimo, nuotraukoje negali parodyti tikrąjį spalva elementą.Ačiū už jūsų supratimą.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai