Rizikos Nerūdijančio Plieno Go/No-go Nuoma 3 1. Grandinės Tikrintuvas Roa Dviratį MTB Dviračio Grandinę, Dėvėti Nuostolių Rodiklis Tikrintuvas W/Grandinė, Kablys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: dviračio grandinę, tikrintuvas, oro siurblio nuoma, dviračių rizikos, dviračių multi įrankis, bicycl, guou žiūrėti, dviračių kamščiatraukis, dviračių priedai bendrieji, trumpas mtb grandinė, dviratis mtb.

    €4.13 €5.90

Rizikos Nerūdijančio Plieno Go/No-go Nuoma 3 1. Grandinės Tikrintuvas MTB Dviračių Kelių Dviračio Grandinę, Dėvėti Nuostolių Rodiklis Tikrintuvas W/Grandinė, Kablys

Savybės:

Iš karto pataria jums, kai atėjo laikas keisti grandinę,taip pat turi funciton į meaure varžtų ilgis ir skersmuo,Grandinės, Kablys.

Techniniai duomenys:

Svoris : 0.035 kg Spalva : Sidabrinė Medžiaga : Nerūdijantis Plienas

Yra pigios ir brangios grandinės tikrintuvas rinkoje, kas f-ių pagrindinis skirtumas?Nuostolis vieną grandinę siekia 1 proc., būtina pakeisti grandinę laiku.Taigi, tikslumo reikalavimas yra labai didelis!Ir prastos kokybės grandinės šaškių'processing tolerar yra daugiau nei 1% grandinės!kaip patikrinti, ar ji tiksliai?!Taigi, užtikrinant tikslumą, grandinės tikrintuvas yra svarbiausias dalykas!Aukšto Tikslumo Aukštis Gabaritas Aptikimo CCD Matymo Nustatymo

Kietumo bandymas

Didelis kietumas, daugiau dilimui, daugiau patvarus!

Didelio Tikslumo įranga užtikrinti kokybę!RIZIKOS y gamina aukštos kokybės įrankiai!Be kokybės ir tikslumo, nesvarbu, kaip pigūs grandinės tikrintuvas yra, tai Tik Atliekos Pinigų

SUS304 Jokių rūdžių, ilgesnį gyvenimą!

Nors kaina nikelio augo, vairavimo kaina nerūdijančio plieno didėja.RIZIKA taip pat pasirenka SUS 304 kaip Grandinės šaškės " žaliavos siekiant išvengti rūdžių ateityje naudoti.

Didelio Tikslumo Pjovimo Lazeriu+CNC

Atsisakyti atgal, štampavimo procesui, naudojant didelio tikslumo lazerio pjovimo, pjovimo paviršius yra lygus ir plokščias, nr. galąstuvas!Jei edge nėra nuožulnus, bus 90° peilis krašto, ji yra lengvai subraižyti vertus, RIZIKA buvo bando padaryti geriau!

PATARIMAI: Jei nėra akivaizdu, CNC pėdsakus pozicija A ir B,jis negali būti geras grandinės tikrintuvas.

Per keletą mazgų , matavimo paklaida didėja,per daug mazgų, įrankis yra nepatogus naudoti.

Sluoksnio negali gauti,nurodant, kad grandinės nuostolių mažiau nei 0,5%.Sluoksnis C, gali gauti,jums reikia pakeisti naują grandinę.

RIZIKOS inžinierius papildoma funkcija, varžtai, matavimo,kurie gali greitai įvertinti skersmens ir ilgio varžtais,todėl patogu!

Gera priemonė,vienas yra pakankamai!

Ryabihina Olga12020-08-23
"Пришло быстро, выглядит качественно сделано тоже супер рекомендую "
Guysellier2020-11-30
"Ok"
Miss Intim2020-08-28
"Отличный инструмент, остался доволен!"
Mambatgn92020-10-28
"Looks like a good quality"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai