Nuotaka ir Jaunikis Vestuvių Tortas topper siluetas, Girtas nuotaka, tos Pačios lyties (Vyrų ir j. tortas topper, juokingas tortas topper Prekių Dekoras

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: nuotaka šalis, darling į franxx perukas, led siluetas, gimtadienio tortas topper, sekso žaislas, nuotaka jaunikis, šalies vestuvių torto figūrėlė, 1 dekoratyvinis tortas topper, funghi tortas topper, tortas dekoro.

    €4.13
  • Proga: Valentino Dieną
  • Modelio Numeris: LSX0083
  • modelis: Nuotaka & Jaunikis
  • Medžiaga: Akrilo

Nuotaka ir Jaunikis Vestuvių Tortas topper siluetas, Girtas nuotaka, tos Pačios lyties (Vyrų ir j. tortas topper, juokingas tortas topper Prekių Dekoro Elementą Specifikacija Antspaudas: Nuotaka & Jaunikis Modelio Numeris:0172 ccasion: Jubiliejų, Pobūvių, Vestuvių & Sužadėtuvių, Vestuvių Cutomized: Taip Medžiaga: Akrilas Dydis:Custom Spalva:Custom Produkto aprašymas Dydis: Apie 4.7 "-7.4" aukštas.Aukštis priklauso nuo stiliaus topper !!!Spalvų variantai: Natūralus medžio; black1,aukso,sidabro Medžiaga: Akrilas, Natūralios medienos >>> dėmesio: 1. Tai padaryta siekiant, pls leisti 5-7 darbo dienų gamyba. 12-18 darbo dienų JAV / Australija / Kanadą el. paketas, 25-35 darbo dienas į kitas šalis-Kinija Paštu.jei greitai transporto , diretly reikia, prašome susisiekti su mumis padėti. 2. Pagal užsakymą užsakymo, prašome palikti bilietas jums asmeninį prašymą.Pls susisiekti su mumis, jei jums kyla grėsmė。 Pranešimas: prašome palaukti 1-3mm klaidos dėl vadovo matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.prašome suprasti, kad spalva gali būti chromatines aberacijas, kaip skirtingų paskirties vietų nuotraukų.

Pp P P2020-09-17
"Very fast. Very good quality!"
Okushnir 782020-12-18
"Very beautiful and good quality for the price"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai