Belaidžiu Pruner Elektros Genėjimo Žirklės 2vnt 16V Ličio Baterija vaismedžių Bonsai Kraštovaizdžio Genėjimo Branch Cutter Sodas Baseinas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: bonsai, sodo pruner, sodo žirklių bahco, dirbtinis filialas, l elektros genėjimo žirklės, apvalkalas genėjimo žirklės, AUGALŲ, kalvio priekalas, baterija genėjimo žirklės, sportster xl883.

    €50.97 €59.96
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: VAHIGCY
  • WorkiWorking laikas:
  • Modelio Numeris: bevieliuose elektros pruner
  • Pruner Tipas: PRIEKALAS
  • Medžiaga: Metalo
  • Apdailos: Plastiku
  • Funkcija: Anti-Slip Danga
  • Sertifikavimo: CE
  • Pagrindinė Medžiaga: PVC, Metalas
  • Genėjimo Įrankis Tipas: Genėjimo įrankiai
  • Įkrovimo Įtampa:

Kulka Taškų:

1、Rankiniai Šlyties: rankinių ličio genėjimo žirklės gabalai filialai, kurių didžiausias skersmuo 28 mm.Ašmenys yra pagaminti iš chromo-vanadžio lydinio, aukšto dažnio terminio apdorojimo, ašmenys yra aštrūs ir kieti, ir pjovimo būtų sklandus ir nėra pažeisti filialai.

2、Aukštos kokybės Ličio Baterija: Įrengta galinga 16.8 V 2Ah aukštos kokybės ličio baterija, su stipriu talpos ir lengvas.Pilnas baterijos įkrovimas baigtas 8 valandų važiavimo laikas ir greito įkrovimo 1,5 valandos.

3、Lengvas, Nešiojamieji ir Bevielius: Tai elektros genėjimo žirklės yra šviesos svorio, sveria tik apie 0.88 kg, atsparus smūgiams ir neslidus, ergonomiški, ir ji negali jaustis pavargę ir po ilgalaikio naudojimo.

4、dokumentų Paketą Sudaro: 1*belaidis žoliapjovės, 2*atsarginės baterijos, 1*įkrovimo adapteris, 3*veržliaraktis priemonė, 1*whetstone, 1*instrukcija, 1*saugojimo dėžutė.

5、Platus Panaudojimas: Jis gali būti naudojamas įvairių soduose, parkuose, sodybose, didelių ganyklų, sodų, šiltnamių, ir gali sumažinti vynuogių, vyšnių medžiai, obelys, ir kt.

Savybės:

1. Dydis ašmenys gali būti laisvai konvertuojamas, apie 2cm/ 0.79 colių mažo skersmens dizaino, pagerinti efektyvumą ir energijos taupymo režimą, apie 2.8 cm/ 1.10 colių išsiplėtusios skersmuo dizainas, galite apkarpyti apie 0-28mm / 0-1.10 colių storio šakas.

2. Veržliarakčio yra patogus valdyti ir negadina pirštais, kai jį naudoti.Lanksti naudoti, lengva pasukti, saugi ir patikima, ir lengva prižiūrėti.

3. Ergonomiškos rankenos, neslidžios, patogios rankena-įkraunama ličio baterija taupo bateriją, darbo ir laiko taupymo-gali sumažinti spygliuočių ir lapuočių medienos per maždaug 28mm/1.10 colių skersmens.

Techniniai duomenys:

Darbinė įtampa: DC 16.8 V

Nominalus įėjimo galia: 300 W)

Įkrovimo įtampa: AC110-220V, 50/60Hz

Pagrindinė medžiaga: PVC, metalas

Darbo laikas: 6-8 valandos

Pjovimo skersmuo: apie 28mm /1.10 colių

Baterijos talpa: 2AH įkraunama ličio baterija

Dydis: Ilgis apie 31*Plotis 12cm/12.20*4.72 colių

Maksimalus atidarymas: apie 3cm/1.18 colių

Žirklės svoris: apie 0.88 kg

Pakuotės svoris: apie 1,7 kg

Pakavimo Sąrašas:

1 x Bevielis Žoliapjovės

2 x Atsarginė Baterija

3 x Raktas Įrankis

1 x Whetstone

1 x Įkrovimo Adapteris

1 x Saugojimo Dėžutė

1 x Instrukcija

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Erik Erik20062021-02-10
"The product has not arrived to me and they do not know what has happened to the shipment. Therefore the customer is not recommended and as for the product impossible to give an assessment."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai