Automobilio Lubų Saugojimo Grynųjų Kišenėje Universalūs Automobilio Stogo Interjero Krovinių Ju Maišelį su Raišteliu Įvairenybės Saugojimo Krepšys Dauguma Transporto priemonių

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: automobilių ju kamieno, laimingas kemperis, automobilių krovinių ju, camper lipdukas, camper rv, rv, automobilių ju, grynasis kamieno, ce0523 peugeot, stovyklautojas priekabos.

    €3.38 €4.13
  • Medžiagos Tipas: Poliesteris
  • Tipas: Sėdynės Atlošo Krepšį

Kulka Taškų:

1、aukščiausios kokybės Medžiagos: grynasis siūlo aukštos kokybės poliesterio medžiagos, kuri yra rodoma ne-ne pluošto, minkšta, gerai praleidžia orą, patvarus.

2、Bauda Spalva: yra du stiliai, įskaitant ir juodąją net su geltona rope, ir net žalia su juoda virvė.Ir net tinka naudoti elementus ir įvairių spalvų, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius.

3、Patogus Įrengimas: ju yra 4 sagtys, kad būtų lengva sujungti su stogo turėklai, kuris yra tvirtas ir saugus, ir erdvės taupymo.

4、Dvigubo sluoksnio Neto: grynoji gali saugoti didelį šviesos daiktų, tokių kaip drabužiai, pagalvės, antklodės, pliušiniai žaislai, užtrauktukas, plombos ir kt.Ir net užkirsti kelią daiktus nuo kritimo, užkirsti kelią elementus iš judančių vairuojant, ir sutaupyti vietos automobiliui.

5、Plačiai Naudojamas: grynoji taip pat gali būti naudojamas kaip sandėliavimo krepšys kamieno.Tai labai tinkama naudoti lauke ir yra daug daiktų, išeiti.Ir net tinka bet kokios automobilio modelį, pvz., automobilius, krovininis ir kt.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Raišteliu Automobilio Stogo Saugojimo Ju

Stilius: juoda su geltona virvę, žalia su juoda virvė

Gaminio dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Produkto svoris: apie 300g

Gaminio pakuotės: OPP krepšys

Pakavimo Sąrašas:

Automobilio Lubų Saugojimo Grynasis * 1

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai