Siayzu raiocou akių kaukė drėgnas amino rūgščių, gydomojo hidrogelio pleistrai su amino rūgštimis, 60 Vnt.

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: aukso esedo korėja, akių hidrogelio pleistras, PETITFEE, kolageno pleistras, akių lopai sumažinti tamsius ratilus, hidrogelio pleistras, granulių akių kaukė, 60 akių kaukė, Rankų Kaukė, aukso hidrogelio.

    €7.10
  • Lytis: Moteris
  • Šalis/Regionas Gamyba: Korėja
  • Naudoti: Akis
  • Elemento Tipas: Gydymo Ir Kaukė
  • Kilmės: KR(Kilmės)

Terapinės hidrogelio pleistrai su amino rūgščių Siayzu raiocou akių kaukė drėgnas amino rūgščių.

Veiksmingai padeda susidoroti su patinimą, Šalina tamsius ratilus po akimis, išlyginti mimikos raukšles Ir pagerinti bendrą odos būklę.

Mes žinome, carragen kaip narkotikų agentas.Veikia kaip minkštinimo medžiaga, apsaugoti ir atkurti produkto.Yra žmonių, susijusių molekulių carrageina Kurie sujungti su epidermio baltymų ir kad jis nelaidus nepageidaujamų aplinkos veiksnių.Turi atjauninti antioksidacinį poveikį.Spaudai po naudojimo Argininas ir citrulino, Kuris yra būtinas kolageno, biosintezės ir kitos struktūrinės amino rūgštys, baltymai.

Sudėtyje yra 9 rūšių amino rūgščių, Kurios prisideda prie Kolageno gamybą odoje , Suteikia odai stangrumą ir elastingumą. 9 rūšių amino rūgščių, įtrauktas į sudėtį-Valin, treonin, Serin, argininas, leysine, hystydine, glicinas ir kiti.nuraminti odą su stresu ir per laikotarpį atsigauti po ligų, stimuliuoja imuninę sistemą, odą.

Naudojimo būdas: Nuimkite pleistrus nuo indelį su peilis, kuris yra įtrauktas ir klijuoti ant apatinio voko.Palikti 15-20 minučių, tada nuimkite kaukę ir lieka serume gali būti taikomi odos.Produkto nereikia papildomai skalbti.

Ruziboy072020-12-30
"The goods are fully in line. Recommend!"
Musclemanturner2020-12-08
"Great patches."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai