HaiSunny 4 Pin Kištukas RCA Plug Konversijos Kabelis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: RCA, 12v automobilinis kištukas, slaugytoja, balta, alpine aux kabelis, analinis dilator didžiulis, rca terminalai, 10awg jungtis 2 pin, kenwood rca lizdas, 10 pin rca, 4 rca valdyba.

    €4.55 €5.68
  • Elemento Dydis: 10*10*10mm
  • Sąsaja: 4Pin įvesties konvertuoti RCA išėjimas
  • Galia: <3W
  • Modelio Pavadinimas: SS-M-A-002
  • TV Sistemos: Palaiko tik NTSC
  • Įtampa: 12V
  • Specialios Funkcijos: 4Pin įvesties konvertuoti RCA išėjimas
  • Prekės Svoris: 0.3kg
  • Medžiagos Tipas: ABS
  • Elemento Tipas: Kabeliai, Adapteriai & Lizdai
  • Prekės Pavadinimas: HaiSunny

2018 m., Naujas!! 4 Pin Kištukas RCA Plug Konversijos Kabelis ( palaiko Tik NTSC Sistema)

Pakuotėje yra:

1:Konversijos Kabelis*1

Apie Mus: HaiSunny 1.Mes esame naujas pardavėjas, dėl www.rcmadosstudija.lt,bet mes, sąžiningas ir atsakingas.Mes tiekiame geriausią aptarnavimą už kiekvieną draugą. 2.Mes siūlome Aukštos kokybės produktus, greitą ir patogų krovinių, puikus aptarnavimas po pardavimo, bet problema, jūs galite susisiekti su mumis. 3.Kaip apšvietimo efektai, objektų gal šiek tiek kitoks, nuotraukas, pls maloniai suprasti.Tks. 4.Mūsų prekės yra tiesiogiai kilę iš Kinijos gamykloje.Visi bendradarbiavo gamykloje bus nagrinėjamas & patikrintas.Visoms prekėms bus atidžiai tikrinamas prieš išsiųstas.Mes tikimės, kad turi gerą ir ilgą bendradarbiavimą su jumis, jei norite užsisakyti didelį kiekį, pls susisiekti su mumis, mes tiekimo geriausia kaina,kiekis,pristatymo laiku.Pristatymas: 1.Jei užsakymo amout daugiau nei $5 bus išsiųsti per 7 dienas su sekimo nr.,stebėjimo nr.gali padėti jums Sekti užsakymų statusą. 2.Nemokamas pristatymas užsakymas bus išsiųstas Kinija Paštu, Oro Paštu(apie 15-50days). 3.Jei užsakymo amout daugiau nei $200, mes atsiųsime DHL,EMS,UPS, ar kitoje jūsų pasirinkimas, nemokamas pristatymas, kuriame bus pristatomos per 7-12 dienų.Garantija ir Grąžinimo:

Visos mūsų prekės yra išbandytos 4 kartus, siekiant užtikrinti tinkamą veikimą, prieš išsiuntimą ir ateina su 12 mėnesių Gamybos Garantija.

Jei ši prekė neturi jokių problemų, kai atvyksta, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir atminkite, laikykite jį į pradinę būklę.

1. Jei prekė yra nekokybiška, jūs galite grįžti grąžinamosios išmokos arba mainus per 7 dienas nuo gavimo.

2. Pirkėjas turėtų būti atsakinga už laivybos išlaidų grįžo daiktai.Atsiliepimai:

Rosaria682020-10-14
"It's come to Me in 2 weeks and that's what I expected. I still have to install it but I don't think there's a problem. I appreciate the seller giving me a usb cable that always comes in handy."
Marecko20pu2020-12-08
"Qualitatively, delivered intact, I recommend"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai