Apšviesti NAUJOS Statybos Plytų city serijos policijos recon sraigtasparnis Blokai Jouet Modelio Švietimo Žaislai Vaikams

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: automobilio renault modelis, norev, blokuoti statyti, apšviesti plytų piratai, diecast sraigtasparnis, modelis statyti miesto, super policijos žaislas, policijos žaislas, nustatyti kariniai žaislai, Mūrinis.

    €19.64 €35.72
  • Tipas: Blokai
  • Įspėjimas: Jis ne Vaikams pagal 3years senas
  • Brūkšninis kodas: No
  • Tipo Numeris: 2014012203743950
  • Modelio Numeris: 1917
  • Amžius: > 8 metų amžiaus
  • Lytis: Unisex
  • Prekės Pavadinimas: OFENG
  • 3C: Tipas
  • Sertifikavimo: 3C
  • Medžiaga: Plastikiniai

Apšviesti NAUJOS Statybos Plytų city serijos policijos recon sraigtasparnis Blokai Jouet Modelio Švietimo Žaislai Vaikams

Pakuotėje: Ne originalo langelyje , Naujas plastikinis maišelis su naudojimo instrukcija.Mes jums wrap jį burbulas, kolonos. (Siekiant sumažinti express kaina, be originalios dėžutės )

Apie Vežimą: 1.Laivybos visame pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus mokesčius,tarpininkavimo mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių.Apie Grąžinimo ir atlyginimo: 1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje. 2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo numerį. 3. Mes grąžinsime jūsų mokėjimo, gavusi elementą į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.rcmadosstudija.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.Apie Atsiliepimą: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamų atsiliepimų yra mums labai svarbus.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas .Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai