5 vnt./rinkinys Keramikos, Geležies Plaukų Šepetys Anti-static Aukštai Temperatūrai Atsparus Turas Barelį Šukos Šukuosenos Plaukų Džiovinimo Įrankis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: plaukų šepetys, apvalūs šukų šviesus, blizgus oranžinis, šukos karšto, bakstelėję plaukų šukos, šukos skirtos plaukų pratęsimo, šukos atgal šukavimas, protezavimo plaukų šukos, atgal vyriais, cs plaukų šukos.

    €16.42 €25.27
  • spalva: Auksas
  • Elemento Tipas: Šukos
  • Medžiaga: Nailonas,Aliuminis
  • Modelio Numeris: L32014816
  • Dydis: 5 different

Aprašymas:

Šis Plaukų Šukos padeda užtikrinti net šilumos paskirstymo juos sustabdyti nuo derinimo ir sumažinti žalą jūsų plaukų, suteikiant lengvas ir išlyginimas šukuosena.Keramikos padeda sumažinti frizz ir pridėti blizgesį, gaminti sklandžiai, minkšta tekstūra nuo šaknų iki galų.Be to, tai gali užkirsti kelią bakterijų augimą, apsaugo plaukus ir saugo juos sveiką būklę.

Savybės: lankstaus nailono šukų dantys gali masažas jūsų galvos odą vidutiniškai ir stipriai riesta jūsų plaukų ir veiksmingai šukos rišti plaukus.Tuo pačiu metu, ji taip pat gali šukos plaukų ir padidinti atsparumą jūsų plaukus.Neslidžia rankena leidžia neramus krenta žemyn ir leidžia jums patogu, kai jūs laikykite jį.Galima veiksmingai išsaugoti ir perduoti šilumos ir gali sukurti gražus plaukų stilius, bendradarbiaujančioms su plaukų džiovintuvas.Keramikos, geležies barelį ir šeriai padeda sumažinti frizz ir pridėti blizgesį, gaminti sklandžiai, minkšta tekstūra nuo šaknų iki galų.Į tuščiaviduriai-out dizainas yra patogus sandėliuoti.Tinka ilgi plaukai, vidutinio plaukai ir trumpi plaukai, tiesūs plaukai, garbanoti plaukai, taip pat sausų ir drėgnų plaukų naudojimui.

Techniniai duomenys:

100% brand new ir aukštos kokybės Salonas Optikos Padažu Garbanotas Šukos Apvalus Plaukų Šepetys Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, kurios patvarus ir daugiau minkštesnė nei kitos įprastos šukos.Skatinti sveiką plaukų, padidinti ruožas plaukų šaknis ir veiksmingai šukos rišti plaukus.Comfort Rankena Ergonomiška Rankena Tinka bet plaukų, paprasta naudoti ir be jokios žalos jūsų plaukams.

Plaukų Medžiaga: Fuax plaukų

Dantų Medžiaga: Nailonas

Rankenos Medžiaga: Keramika Aliuminio Vamzdis

Spalva: Kaip Paveikslėlyje Parodyta Barelį skersmuo maždaug: 19mm 26mm.38mm.45mm.53mm

Svoris: About70g.91g.101g.121g.132g.

Tipas: Keraminiai Geležies Turas Šukos

Pareigos: Sumažinti Frizz ir Pridėti Blizgesį, Sukurti Gražus Plaukų Stilius, Apsaugoti Plaukus Nuo Žalos, pakuotę Įeina:

1 x Keramikos, Geležies Apvalūs Šukų Tik

Pastaba:

Norėdami išvengti plaukai, kad rišti, prašome roll plaukų šukos, daugiau kaip 3 arba 4 ratais.

Blackrabbit 222020-09-07
"וואו.הגיע בשיא המהירות. תודה רבה למוכר. הגיע בדיוק אותו הדבר"
Cenbayram2020-11-10
"Be careful this sold is a liar. He takes the money he does not send the package and never answers the messages. I open a litinge and he didn't repay my money. Very disappointed."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai