Vietoje Daugiafunkcinis Automobilis Kišenėje Automobilių Oro Angos Mobiliojo Telefono Saugojimo Maišelis Mažas Maišelis Automobilių Stilius

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 007 automobilį, garbagde automobilių krepšys, automobilių storag dėžutę, krepšys automobilio, katė telefono stovas, krepšys telefono automobilių, auto dėklas, telefonas kišenėje, "android" ir antžeminių laidinių telefono linijų, automobilių organų.

    €3.29 €5.07
  • Medžiagos Tipas: PU odos
  • Tipas: Kita

Aprašymai:

1. Aišku Kišenėje Dizainas: galite naudoti savo mobilųjį telefoną tiesiogiai per laikymo maišelį ir valdyti su viena ranka, todėl jūsų vairavimo saugiau ir patogiau.

2. su 4 Kišenės: 1 didelė kišenė storaging kroviklis, laidai, bloknotai, akiniai, 1 aiškios kišenėje storaging mobilusis telefonas, 1 atviras mažos kišenės ir 1 kišenėje pen, ar akiniai nuo saulės.

3. Kroviklis Uosto Projektavimas: Mes įdėti laido uosto apačios, kad turi įkrovimo stoties, visada pasiruošę, o on-the-go.

4. Mūsų automobilių oro angos saugojimo krepšys yra pagamintas iš PU odos, dėvėti, atsparus, patvarus ir turi ilgą tarnavimo laiką.

5. Lengva Įdiegti: Tiesiog įdiegti ir kilimo, tiesiog pakabinti ant carair lizdo.Kabo dirželis gali būti trumpesnis arba ilgesnis už geriausią poziciją dėl brūkšnys.

Savybės:

1. Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės odos, aukštos kokybės PU audinio, subtilus rankena, produktų tekstūra yra stipri.

2. Jūs galite laikyti savo automobilį tvarkingą ir švarią ir išlaikyti vairavimo pagrindai ranka.

3. Ji yra maža, bet funkcionali, jis gali turėti telefoną, cigarečių atveju, akiniai, rašiklius, ir kt.

4. Ji yra lengva įdiegti ir pašalinti, tiesiog pakabinti ant automobilio oro išleidimo angos.

5. Tinka: universalus

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Automobilių Oro Angos Saugojimo Krepšys

Medžiaga: PU oda

Tipas: Transporto Priemonių Saugojimo Kibiras

Dydis: apie 12 * 10 * 9 cm/4.72*3.94*3.54 į

Spalva: juoda, pilka, ruda, juoda, raudona

Pakavimo Sąrašas:

1 * Automobilių Oro Angos Saugojimo Krepšys

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai