Taoye teemo 500 Vnt./maišas, Aišku, Baltos Gamtos prancūzų False Akrilo Nagų Patarimai UV Gelio Itin Lankstus - Dydis #0- #9 modelis Netikrą Nagų

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: akrilo nagų naio, lol teemo, is veido, veiksmų figur, pusė neteisingų nagai 500, mėlyna prancūzijos nagų patarimai, crytal akrilo nagų, placemat plastikinių nagų, aišku, nagų patarimas, d0.

    €3.63 €7.26
  • Prašymas: Pirštas
  • Nagų Plotis: 0,5 cm-1,2 cm
  • Kiekis: 500pcs
  • Tipas: Visą Nagų Patarimai
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Dydis: 500pcs/bag
  • Elemento Tipas: False Nagų
  • Nagų Ilgis: 1.7 cm-2.6 cm

Produkto Aprašymas:

Medžiaga: Arcylic/ABS

Spalva: Natūrali, Balta Ir Aiškiai

Stilius: Prancūzų/Pusę

Qty: 500pcs/daug (Viena Pakuotė)

Medžiaga: Arcylic/ABS Spalva: Natūrali, Balta ir Aiškus Stilius: prancūzų/Pusė Vnt: Kaip paveikslėlyje parodyta( 500pcs) 10 skirtingų dydžių (0-9) skirtingais pirštais 50 patarimų kiekvienam dydis Atskirai supakuota 10 skaidraus plastiko maišeliai su šlapia danga Jūsų profesionalios nagų priauginimo ir prancūzijos nagų formavimui Tinka nagų priauginimo su nagų dailės dekoracijos, Akrilinis, UV Gelis, Stiklo pluošto ir Šilko programas Ilgas, platus formos, lengviau laikyti ir taikyti Lengva naudotis, su klijais Gali pjaustyti/sumažinti bet kokio stiliaus norite!Klijai nėra įtrauktas.Tonas spalva gali šiek tiek skirtis, nes apibrėžimas ekraną ir fotografuoti veiksniai

Apie Laivybos

♡ Paprastai, mes galime prekes pristatyti per vieną savaitę gavęs mokėjimą. (Švenčių dienas ir sekmadienį, mes negalime ne laivas atlikti užsakymą laiku, prašome suprasti.) ♡ Kartais, dėl logistikos informacijos atnaujinimus lėtai, siuntinių sekimo informacija bus atnaujinta per 3-5 dienas. ♡ Pristatymo laikas priklauso nuo pasirinktos šalies ir kitų neapibrėžtų veiksnių, ji paprastai trunka apie 10-30 dienų paprastu paštu(www.rcmadosstudija.lt Standartinis Pristatymas,ePacket,Kinija Paštu, Oro Paštu, ir kt.). ♡ Prašome užtikrinti, kad jūsų adresas ir pilnas pavadinimas yra teisingas anglų kalba.

Patarimai:

Po to kai jūs gaunate savo sklypo, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo metu, jeigu yra kokių nors problemų su produktų gavote.Mes stengiamės suteikti jums patenkinti sprendimas.Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

WayneJohnson2020-11-11
"Excellent tips, all the quantity corresponds, delivery fast, the seller is excellent, you will not regret, order"
Bogdnovich2020-11-20
"The parcel received, thank you very much."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai