FeelinGirl Oro Anga Orui Latekso Juosmens Treneris 13 Plieno Kaulai Latekso Korsetas Bustier Nauja Raudona Liekninamasis kūno shaper Apatiniai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: feelingirl juosmens treneris, spandex undergarment, venecija korsetas bustier, moterų shapewear, shaper, kamuolio korsetas bustier, baltos spalvos korsetas bustier, gotikos dėvėti, treneris juosmens, overbust korsetas bustier.

    €15.32 €21.87
  • Lytis: MOTERIS
  • OEM Nuolaida: priimti
  • Sezonas: Pavasario ,Vasaros ,Rudens ,Žiemos
  • Modelio Numeris: B195042 1853 C
  • Audinio Tipas: Broadcloth
  • Elemento Tipas: Skustukai
  • kilmės vieta: Guangdong, Kinija (Žemyninė)
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Kontrolės Lygis: Įmonė
  • Tiekimo Tipas: OEM Paslaugos/Didmeninė/Mažmeninė prekyba
  • Spalva Stiliaus: kaip nuotraukoje
  • Dydis: XXS XS S M L XL XXL 3XL
  • Storis: Storas (Žiemos)
  • Core: 100%Lateksas.
  • Pamušalas: 96%medvilnė+4%spandex
  • Nuolaida: priimti
  • Medžiaga: Medvilnės
  • Shapewear: Juosmens Cinchers
  • Apdaila: Tuščiaviduriai Iš
  • Nepadori Nuotrauka: No
  • Pavadinimas: 13 Kaulų Kvėpuojantis Latekso Juosmens Treneris

\

SKELBIMAS:

1. Prašome pasirinkti dydį atidžiai pagal žemiau Tarptautinės dydžio diagramos, kai jūs pateikiate užsakymą, jei negalite užtikrinti, kokio dydžio bus gerai jums, pls susisiekti su mumis, mes padėsime jums pasirinkti tinkamą dydį.

2. Nes tai drabužiai yra plonas, Prašome pasirinkti didesnio dydžio, už tai prigludusi prie kūno, drabužių, jei jūsų kūnas yra šiek tiek antsvorio arba jei jums patinka dėvėti laisvus.jis tikrasis prekė gali nežymiai nuo

3. Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai nuo vaizdų, ačiū už jūsų supratimą.

4. Dydis: Pls leisti 0~3cm skirtumas dėl rankinis matavimas.

♥ FeelinGirl Oro Anga Orui Latekso Juosmens Treneris 13 Plieno Kaulai Latekso Korsetas Bustier Nauja Raudona Liekninamasis kūno shaper Apatiniai ♥ Aprašymas: Mūsų 13 Plieno Kaulų Skylių didelio Dydžio Juosmens Shaper Raudonas Pamušalas yra suprojektuoti su aukščiausios meistriškumo padidinti jūsų kūno temperatūra fizinio krūvio metu didinti termogeninis veiklos pilvo srityje, todėl, kad jūs galite prakaitas nuo papildomų pilvo riebalų .Funkcijos: 1. 13 plieno kaulai už geriausią palaikymo ir ryškiai raudona pamušalas išsamiai neįprastą išvaizdą; 2. 3 stulpelius kablys ir akių uždarymo klasikinis dizainas leis jums reguliuoti dydžio, kiek reikia; 3. Minkštas aukšto suspaudimo kvėpuojantis latekso, yra lengvai judėti, o suteikdama jums daug kontrolė; 4. Pasiūlyti savo apatinę nugaros tinkamai juosmens atrama, taip pat padėti sumažinti skausmą ir pagerinti jūsų laikyseną; 5. Iš karto formuoti savo figūra, labai plonas jūsų vidurinė ir padidinti savo gamtos kreives, jums autentiškas smėlio laikrodis rezultatus.Paryškinkite: 1. 13 plieno kaulai už geriausią palaikymo ir ryškiai raudona pamušalas išsamiai neįprastą išvaizdą; 2. 3 stulpelius kablys ir akių uždarymo klasikinis dizainas leis jums reguliuoti dydžio, kiek reikia; 3. Minkštas aukšto suspaudimo kvėpuojantis latekso, yra lengvai judėti, o suteikdama jums daug kontrolės.Medžiagos:Pamušalas:96Cotton%+4%Spandex Core:100%Latekso Dydis:S, M, L, XL, XXL, 3XL Kategorija:Latekso Juosmens Treneris Kostiumas Minios:Moteris Pakuotė:Retail Pakuotės*1pcs Būklė:100% FeelinGirl visiškai Naujas, Apima:1 vnt Juosmens Cincher

1. Mokėjimas turėtų būti gautas per 3 dienas aukcionų uždaryti.

2. Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą,mes taip pat priimame įvairius mokėjimus T/T", "Western union", "MasterCard", " Visa, QIWI Kowenek, Maestro, Webmoney, Banko pavedimu, Pinigų gramą ......

3. Visi iš mūsų pasiūlymų yra paremta 100% pasitenkinimo garantija,jei kurios nors reson jums nėra įvykdytos ,jūs galite grąžinti prekę mums tai originalus condiion dėl grąžinamosios išmokos arba mainus.Prieš paštu mums atgal prekę,prašome susisiekti su mumis dėl išsamios grįžti & keistis instrukcija.Mes grąžinsime visus savo pinigus, išskyrus tuos atvejus, laivybos ir tvarkymo mokesčiai, po to, kai gausime jūsų atgal daiktų.

Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis.Paprastai,mes išsiųsti daiktų, kaip įmanoma greičiau, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius,broderage mokesčius,rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.

1.Ar yra koks nors sekimo Numerį mano prekę?

Taip, mes laivas kas, kad su savo Sekimo Numerį, ir jūs galite peržiūrėti siunta staus atitinkamoje interneto svetainėje.

2. Produkto pat kaip nuotraukos?

Taip, visos nuotraukos yra realios.Mes paėmė šias nuotraukas pagal save.

3. Kuris dydis tinka man?

Mes siūlome jums pažvelgti į mūsų dydžio pasiūlymas emiau ir mūsų produkto dydžio diagramos, jei esate normalus skaičius.jei turite specialią paveikslas, prašome susisiekti su mumis ( pasakykite mums savo ūgį ir svorį, krūtinės, juosmens, klubo dydžio ).

4. Aš esu perpardavinėtojas,norėčiau pirkti daug vienetų, savo daiktą, kokia didmeninė kaina?

Labas,ačiū už jūsų užklausą, jei norite pirkti didelio kiekio, prašome sutartį su mumis, mes suteikiame jums geriausią kainos, ačiū!

Jei nieko, susisiekite su manimi

Jūs galite susisiekti su manimi bet kuriuo metu.

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai