Rankinis Vyno Dulkių Siurblys su 2 Kamščiais,Virtuvės, Baro Įrankius, Vyno Oro Siurblys Vyno Užsklanda Dulkių Butelis Gruntas Daugkartinio naudojimo Vyno Butelį Dangteliu

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: laikiklis vyno, fermentas bakas, vyno mielės, decanter viskis viskis, dragon viskio butelis, stovas vyno, viskio butelis decanter, whisly decanter butelis, stovas vyno, vyno rūsys.

    €7.81 €11.15
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Tipas: Baras Rinkiniai
  • Modelio Numeris: WB0179
  • Plastiko Tipas: PE
  • Medžiaga: Plastikiniai

Vakuuminis Vyno Kamštis Rinkinys

Vakuuminis Vyno Kamštis Rinkinys, pilnas komplektas vyno išsaugoti priedai: *-* Prailgina Vyno Šviežumo-- Vėl ruoniai savo vyno gumos kamščiu.Į sandariai dulkių slopina oksidacijos pablogėjimą. *-* Lengva Naudoti-- Vieta kamščiu, į kaklą ir siurblio, tai kol atsparumas yra pastebimas. *-* Saugus Naudoti-- Maisto kokybės medžiagos garantuoja saugumą. *-* Daugkartinio naudojimo-- Vyno kamščiai, yra daugkartinio naudojimo ir yra pagaminti paskutinis. *-* Didysis Dovanų Rinkinys-- Puikus Namų Baro ar Skaitiklis.Puiki dovana švenčių dienomis ir švenčių!Kiekis: 1 * Vyno Užsklanda Siurblys 2 * Vyno Guminis Vakuuminis Kamštis su Datos 1 * Naudotojo Vadovas ☀Dėmesį: * Netinka Putojančių Vynų! * Perskaitykite naudojimo instrukciją prieš naudodami atidžiai! ☀Naudojimo Instrukcijos *Išlaikyti Šviežią: 1. Kolba užkemšama kamščiu į butelį kaklo tol, kol jis yra tvirtai sėdi. 2. Prisijungti vyno siurblys su vyno kamščiu. 3. Toliau juda rankeną aukštyn ir žemyn, kol pajusite pasipriešinimą. *Nustatymo Datos: 1. Naudoti simbolį, rodo dienos, kai paskutinį kartą atidarė butelį. 2. Švelniai swivel žiedą į kairę arba į dešinę, kol simbolis yra virš tikslią datą. *Pašalinti Vyno kamštis: 1. Sūpynės patikrinkite vožtuvo išleidimo dulkių ruonių. 2. Laikykite butelis saugiai ir lengvai kamščiu į viršų.

Olya Zarazka2021-01-14
"Cool pump. Is working"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai