Dubens Raumenų Vidinio Šlaunies Exerciser Klubo Treneris Užpakalis Mokymo Namuose Įranga Fitneso Įrankis, Sėdmenų Korekcija Prietaisas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: dviračių roller, tinka įrengti, sėdmenų naudotis, naminis fittness įranga, šlaunies exerciser vyrai, ab simuliatorius moteris, banco klubo pasitikėjimą, naudotis įrankis, sporto įranga, sporto salė, kojos, rankos treneris.

    €13.10 €14.08
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: GINKLAI
  • Klasifikuoti Exerciser Skaičius: 1

Klubo Treneris Sėdmenų Keltuvai Kūno Vidinės Šlaunies Ir Dubens Raumenų Exerciser Įrašą

Aprašymas:

Tipas:Klubo Treneris

Medžiaga: PVC

Spalva: Rožinė/Oranžinė/Žalia/Mėlyna

Pakuotė:

1X Klubo Treneris Įrašą

Ypatybė:

100% Brand new.

Pavarų reguliuoja, elastingumas bus.

Moterų dubens raumenų formavimą: Padeda moterims pasitikėjimą ir grožis, ir taip pagerinti poros gyvenimą, kūno anti-aging,ginekologinės ligos ir lytį .

Klubų treneris įrašai gali įjungti, klubo raumenis per trumpą laiką, tinka moterims, kurie yra sėdimas darbas, mamoms po gimdymo, žmonių, kurie eina į sporto salę, žmonės, kurie nori mokyti namuose.

Funkcijos: Fitneso, sėdmenų ir kojų

Kryptis Naudoti:

1. Tne yra atidarytas 40 laipsnių, ir kulnas yra uždarytas.

2. Sugriežtinti grožio viršutinę dalį, vidinis šlaunies. (Stora grožio apačioje dedamas 3~6cm, prispaustas su dvigubo sruogos ir stumtelėjo į priekį.Šlaunų turėtų būti prispaustas sunku formos įtampą, laikysena).

3. O šlaunies przywodziciela raumenų lėtai, panaudodamas jėgą, vidinėje pusėje sėdmenų ir gluteus maksimumų jėga sparnus uždaryti.

4. Burnos 5 sekundes nuo pilvo, tada lėtai įkvėpkite ir grįžkite.Atlikti 8-12 kartų pralaidumas metu.Pavyzdžiui, iš vidinės pusės, dalis, vaizdas iš apačios į viršų.

Skelbimas:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl matavimo duomenis.

3.Prašome leisti 1-3cm klaida.

/ Apie paslaugos /

Dėl Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas

Ilgiau Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos po užsakymo įvykdymo;

Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės

Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai