Šiuolaikinės Šiaurės Šalių Šiuolaikinio Namų Dekoro Auksinis Ananasas Papuošalų Kūrybos Vyno Kabineto Langą Darbastalio Ekrano Rekvizitai Namų Puošybai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ryšiai papuošalai, pipirai purtyklė, namų, dekoro retro, naujųjų metų pakabukas, dekoras, Šiaurės, namų biuro dekoras šiuolaikinės, dekoro šiaurės, dekoro namai.

    €3.75 €5.77
  • Stilius: Retro ir Nostalgiškų/Senus Baldus
  • Medžiaga: Derva
  • Prekės Pavadinimas: dozzlor
  • Temos: AUGALŲ
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Spalva: aukso/juoda/balta

Dydis: 150*70mm/200*90mm/250*110mm/250*110mm/135*80mm

Medžiaga: derva

Kiekis: 1pcs

Komplektą sudaro:

1*ananasų namų dekoro

Savybės:

Pastabos:

1. Prašome leidžiama 1-3mm skirtumai dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Skelbimas:

1. Nuo jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą.Mes tą patį padarys jums kuo greičiau.Ačiū!

2. Pries palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą, prašome susisiekti su mumis iš karto.Jei mes išsiuntėme jums prekę klaidą metu pristatymo metu arba negavo savo prekes ar žala, mes jums suteiksime visa Grąžinamoji išmoka arba išsiųsti prekes.Grąžina yra priimama per 14 dienų nuo pristatymo datą ir prekė turi likti jos būklės ir negali būti dėvimi bet kokiu būdu ar pakeista papildomi etiketės ir pakuotės.Priešingu atveju sandoris bus galutinis.Grįžti laivyba turi būti apmoka pirkėjas.

3. Klientų pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas.Mes tikime, kad mūsų produktai yra labai didelis.Visi produktai yra kokybė patikrinta.Jie yra nauji ir geros būklės, kai jie siunčiami mūsų klientams.Mes tikime, kad jūs būsite patenkinti pirkiniu.

4. Ši parduotuvė turi savo gamyklą, prašome susisiekti su mumis, jei jums reikia pirkti dideliais kiekiais。

5. Mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite rasti, kas jums patinka čia ir tapti draugais su jumis.dėkojame už jūsų paramą!Linkiu jums laimingo gyvenimo!

Pongchaut2021-01-07
"ok"
Pipiskonitos2021-02-08
"Very small"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai