Fotografija Apšvietimo su Trikojis Stovas Kamera, Foto Studija Ratas Led Selfie Žiedas Šviesos Telefono Lempa Vaizdo TikTok "Youtube" Nustatytas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: tiktok vaizdo lemputė, šviesos tiktok, nustatyti studija, Studija, nešiojamų led vaizdo šviesos, ratu foto, lempos trikojo, spalvų led vaizdo šviesos, fono nuotrauką, lemputė fotoaparatas.

    €11.74 €14.87
  • Punktas: šviesos žiedas
  • Funkcija 5: žiedas lempos ipod
  • Funkcija 9: tiktok "youtube" led žiedo lempos
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: Wtohoby
  • Funkcija 1: Žiedas Lempos
  • Funkcija 7: lankai apšvietimo, kad tik tok
  • 4 funkcija: Lentelėje šviesos
  • Funkcija 6: selfie šviesos žiedas
  • Funkcija 8: nuotrauka lempos
  • 2 funkcija: šviesos žiedas
  • Spalvos Temperatūra: Bi-color 3200K-5600K
  • 3 funkcija: Kosmetikos lempos
  • Pakuotė: Taip
  • Sertifikavimo: NĖRA

Fotografija Apšvietimo su Trikojis Stovas Kamera, Foto Studija Ratas Led Selfie Žiedas Šviesos Telefono Lempa Vaizdo TikTok "Youtube" Nustatytas

1.[Tbale Trikojis Stovas], jūs galite stovėti jį ant grindų arba tiesiog įdėti į savo lentelė jūsų patogumui.Trikojo palaiko visus 1/4 grąžto skersmuo telefonų turėtojai.Jūs galite naudoti ją norėdami prijungti savo telefoną atskirai selfies

2.[Multi-Funkcijos]2-in-1 dizainas apjungia telefono turėtojas ir selfie žiedas šviesos kartu, jis yra profesionalus įrankis kurti live video/įrašymas su išmaniojo telefono ar kompiuterio.Puikus papildomos šviesos make-up, live transliacijos, lygūs, selfie nuotraukos, filmavimas, vaizdo įrašymas, internetinių mokymo, tamsiai dekoracijos vlogging ir kt.

3.[Universalus Telefono Turėtojas]Suderinama su beveik VISŲ išmaniųjų telefonų su arba be jų atveju, tinka iPhone 5 SE 5S 6s 6

6plus 6S Plius 7/87Plus/8 Plius/X/XS 5.8"/ "IPOD" Touch5 / 6/XR/XS Max/ Samsung Galaxy/ už Huawei/Xiaomi redmi/Moto/sony/Alcatel/LG/HTC. 360 laipsnių pasukti, reguliuojamas peržiūrėti, ar ji gali būti horizontali, vertikali arba bet kurio kampo po saule.

4.[USB Powered]Veikia su dauguma prietaisų, palaikančių " USB prievado, pavyzdžiui, nešiojamojo kompiuterio, KOMPIUTERIS, centrinis bankas, USB įkroviklis, AC adapteris ir kt.Lengvas valdymas ant laido " power on/off arba įjungti apšvietimo režimą norite.

5.[Lengvos konstrukcijos]Mūsų žiedas lempos yra labai paprasta išskaidyti ir surinkti, labai patogu nešiotis ir kelionės.

Žiedas Šviesos Produkto Informacija:

Transliacijos LED Šviesos Srautą

Trys Šviesos Režimai(Balta, Šiltai balta, Šilta geltona)

Pastovus Trikojis Stovas su Anti-Slydimo Kojų

10 Apšvietimo Ryškumo Lygių

Universalus Telefono Laikiklis(2.36"į 3.35" pločio)

Reguliuojamas Stovo Aukštis (14 colių 47 colių)

Greitas ir Paprastas Surinkimas, Išardymas

Paketas Apima:

Žiūrėkite paveikslėlio išsamiai

Mūsų patraukli

1 Aukštos kokybės ir priimtinos kainos

2, Mes galime suteikti jums geriausią kainos pagrindu vienodomis sąlygomis Kinijoje

3 Mes yra labai rimtas ir profesionalus pardavėjų,jus užtikrinti, kad mes galime turėti labai puikus bendradarbiavimas

4 Mes pasirengę kurti abipusę naudą ir ilgalaikius verslo santykius su visais klientais

Mokėjimo

Visą sumą reikia sumokėti per 7 dienas po pateikimo jūsų užsakymą.

2. Mes pristatyti prekes per 2-4working dienų, gavęs jūsų mokėjimą.

3.Pirkėjas atsako už bet kokių mokesčių ir/arba darbo apmokestinti savo šalyje.

Laivybos Sąlygas Ir Kliento Patvirtinimo

1. Visi daiktai bus išsiųsti paštu per 1-3 darbo dienas.

2. Prekybos su užsieniu ir oro paštu yra pigiausia po kelią, todėl jis ilgai pristatymo.Jei nenorite laukti taip ilgai, prašome susisiekti su mumis dėl kitų laivybos metodą.Tuo tarpu, galime pasiūlyti kitų pasirinkimų laivybos metodas, kurį galite pasirinkti patys.

3. Mes nesame Atsakingi už jūsų muitai.

Pardavimo Kaina neįeina mokesčiai, PVM ar kitų paslėptų mokesčių.Jūs mokate mums tai, ką matote ant sąskaitos faktūros, aš.e.prekės tarpinė suma + siuntimo išlaidos (neapima muitų).Prašome sužinoti, kiek galite apie savo importo mokesčius savo šalyje, prieš pirkti prekę.Reikia mokėti importo muitus, kai įvyko tam tikrų prekių.

4.Prekių siuntimas express, tokių kaip DHL/EMS,jei jūsų adresas priklauso atokiose vietovėse,express įmonė būtų imti mums atokiose vietovėse mokesčius,tada mes būtų imti pačius mokesčius iš pirkėjo.

5. Pirkėjas turi pateikti 3-dalis visą vardą, kuris yra rusijos Federacija.Dėl politikos ,po poreikius, pirkėjo vardą ir pavardę.

6.Pristatymo laikas priklauso nuo laivybos metodą,paprastai,pamatyti numatomą metu žemiau:

www.rcmadosstudija.lt Standard 15-45days

Kinija Paštu, Oro Paštu, 15 -45 dienų

HK Post oro Pašto 15-35 dienas

Singapūro Oro Pašto 15-35 dienas

DHL/UPS/Fedex/TNT 3-8 dienos

Aramex 4-12 dienų

Rusija Express-SPSR 8-35 dienų

Posti Suomija 20-35days

Kartais ,pristatymo laikas, bus atidėtas ,tai priklauso normalus.Jūs galite susisiekti su mumis ,mes suteiksime naują informaciją .Ar galite patikrinti kelio numeris šiame webasite: www.17track.net

Apie Atsiliepimą

1.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę.

2.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Ačiū!

Garantinis Aptarnavimas

Esame Profesionalus Verslo Įmonės.Mes Siūlome Geras Po pardavimo Paslaugos Jums.Jei turite klausimų apie mūsų produktus ar paslaugas, Prašome siųsti mums žinutę, mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai