Saugojimo Krepšys Nešiojamosios Rankinės Nailono/pu Pečių Maišą DJI FPV Skaitmeninės Sistemos, Oro Vieneto FPV Akiniai Combo su Nuotolinio valdymo pultelis

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: fpv sistemos, DJI, dji mavic mini atveju dydis, akiniai, akiniai dji, quadcopt, dji akiniai atveju, dji akiniai, baterija dji saugus krepšys, jmt lipo krepšys, oro vieneto dji.

    €19.67 €23.15
  • Svoris: 900g
  • Pakuotė: Taip
  • Tranai Priedai Tipas: Drone Krepšiai
  • Modelio Numeris: dji fpv
  • Dydis: 355*270*135mm/13.97*10.62*5.31''
  • Suderinama Drone Prekės: DJI
  • Prekės Pavadinimas: poosue

Saugojimo Krepšys Nešiojamosios Rankinės Nailono/pu Pečių Maišą DJI FPV Skaitmeninės Sistemos, Oro Vieneto FPV Akiniai Combo su Nuotolinio valdymo pultelis

Nešiojamas Krepšys Rankinėje Pečių Tinka DJI Skaitmeninis FPV Sistema Oro Vieneto FPV Akiniai Combo Su Nuotolinio valdymo pultelis 100% brand new ir aukštos kokybės Nešiojimo dėklas Tinka DJI Skaitmeninis FPV Sistema Oro Vieneto FPV Akiniai Combo Su Nuotolinio valdymo pultelis Pagaminti Iš Didelio tankio EVA Medžiagos,išorinė atveju yra kietas ir patvarus,Puikus Apsaugoti savo Tranų ir visi Priedai.Ateina su yra patogus djustable petį, ir pusėje nešimo rankena,jį yra labai patogu nešiotis su savimi visur, kur jums eiti,svarbiausia yra išlaikyti savo DJI Skaitmeninis FPV Sistema ir kiti priedai saugūs Nešiojamų ir patvarus, lengvas nešioti, lengvas, Mažas dydis, dizainas, perfecty jums atlikti savo drone, nuotolinio valdymo Tinka DJI Skaitmeninis FPV Sistema Oro Vieneto FPV Akiniai Combo Su Nuotolinio valdymo pultelis Nešiojamų dydis :35,5 x 13,5 x 27cm Svoris: 900g Pakavimo įeina: 1 x Saugojimo bylos

Mokėjimo

Mokėjimo metodą gauti www.rcmadosstudija.lt, įskaitant : Alipay ( Sąlyginio ) , Banko pavedimu , Vakarų Sąjunga

Pristatymas

1. We will ship iš daiktų per 1~2 darbo dienas afte mokėjimas patvirtino www.rcmadosstudija.lt

2. Mes laivas www.rcmadosstudija.lt spręsti TIK .

3. Mes jus informuosime, jei mums reikės daugiau laiko palyginti elementus .

4. Egzotišku metu : Kaip įprasta , jis 10-35 dienas pasiekti jūsų nurodytu adresu, kurį Kinija Paštu .Kitų laivybos sąlygos yra taip pat prieinama , tokios, kaip DHL, UPS, EMS .

PS: Jei jums reikia greitas pristatymas kelią ar dar ką nors apie elementą , prašome nedvejodami susisiekite su mumis

5. Mes nesame atsakingi už vėlavimą ar kitų klausimų, kurie sukelia užsakymą ir transportavimo.Bet mes, kurie padės jums stebėti paketą, kol jūs jį gauti.

Sugrįžti ir Grąžinimo Politika

1. Prašome susisiekti su mumis prieš siųsdami elementą atgal.Sugedęs padėtis turi būti reportedto mums per 3-5 dienas pridėtos nuotraukos.

2. Prašome įsitikinti, kad prekės bus grąžintos geros būklės .Ir grąžintos prekės su 2 savaites nuo prekių gavimo .

3. Mes atsiųsime naujų pakeisti arba grąžinti pinigus jums, kai tik gausime grąžintas prekes.Jei tai sugrąžinti , tik daiktus sąrašas kaina yra grąžinamas , laivybos kaina ir reikia draudimo mokestis nėra grąžinamas.

4. Pirkėjas yra atsakingas už visas grįžti siuntimo išlaidas, jei visą mokėjimo grąžinami .

Klientų Aptarnavimas

1. Jūs galite susisiekti su mumis per MSN, elektroninio Pašto, arba Trademanager .

2. Mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.

Atsiliepimai

1. Jei esate patenkinti mūsų prekėmis , prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų, ačiū jums už jūsų pagalbą.

2. Jei jūsų netenkina , prašome mums pranešti.Jūsų konstruktyvių patarimų bus mūsų judesio peržiūrėti ir patobulinti, dėkojame už jūsų supratimą.

Tkaheva Anna2020-11-27
"very fast!!!"
Rosy Vitale2020-09-11
"Real is in Ohm"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai