Veido Priekinė Kamera Su Jutiklis, Artumo, Šviesos, Mikrofonas Flex Kabelis + Ausies Gabalas + Vandeniui Juosta "iPhone" 7 7Plus 8 Plius

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: 13 colių " tablet, kamera esp32, iphone se uosto, face lift lipdukas, flex juosta atspari vandeniui, iphone 7 mikrofonas 3, heine xhl, kinesio juosta, ios stebėjimo kamerą, kamera iphon 8 plius.

    €10.34
  • Prekės Pavadinimas: MHCAZT
  • Ausinės: IPhone 7 7Plus 8 8 Plius
  • Naudoti: Priekinė Kamera
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Suderinamos Prekės: "Apple ""iPhone"
  • Priekinė Kamera: IPhone 7 7Plus 8 8 Plius
  • Dizainas: BARAS
  • Modelio Numeris: IPhone 7 7Plus 8 8 Plius

Veido Priekinė Kamera su Jutiklis, Artumo, Šviesos, Mikrofonas Flex Kabelis + ausies gabalas + vandeniui atsparus lipdukas iPhone 7 7 + 8 8Plus 1.Visiškai Naujas ir niekada nebuvo naudojamas,prašome pasiūlymą su savimi. 2.Produktų Garantijos: Mes turime gerą aptarnavimą po pardavimo. 3.Informacija: Mes pasidalinti naujausia informacija mobiliųjų telefonų atsarginės dalys, į Kinijos rinką su visais mūsų ustomers 4.Tai NĖRA lengvas darbas tiems, kurie neturi techninių įgūdžių su Demontavimas arba Sujungiant mobiliųjų telefonų/mobilieji telefonai, Todėl tik įsigyti šį daiktą, jeigu žinote, kaip jį įdiegti paketą: 1x priekinė kamera flex kabelis 1x ausinės 1x vandeniui stcker Atsiliepimus ir Kontaktiniai 1.Jei jūs esate laimingas su mūsų prekės ir paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių kursą.Jei dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkinti pirkti, prašom kreipkitės į mus ir mes jums padėsime skubiai tirpalo.Mes norėtume išspręsti bet kokią problemą palankiu būdu.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant any1 arba 2 reitingus, neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys arba atidaryti bet kokį ginčą. 2.Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjai, Prašome susisiekti su mumis kokių klausimų ar rūpesčių.Mes pasistengsime atsakyti į laiškus per 2 darbo dienas.El. laiškai, kurie gaunami per savaitgalį, bus atsakyta pirmadienį.Jei jūs neturite gavo atsakymą tikimasi laikotarpį iš mūsų, prašome patikrinti savo šlamšto arba šlamštas pašto dėžutę.

Furiouzrhymez2020-12-11
"Best seller ever,thank you. "
Cutie Christian182020-10-26
"Well received I would make a return once installed"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai