Hismith 7.28" seksas analinis Silikono Butt Plug su KlicLok sekso žaislas analinis už Hismith Premium Sekso Mašina,Juoda ilgo sekso žaislai prostatos

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: fredorch mašina, analinis vibrat, butt plug, sekso žaislas oslas išskleisti, sekso žaislas, analinis, massag prostatos, dildo ilgai, analinis kaištis, analinis tuščiaviduriai plug.

    €24.80 €35.43
  • Modelio Numeris: Sekso Mašina Priedai
  • Elemento Tipas: Analinio Sekso Žaislai
  • Dydis: 7.28 colių/18,5 cm
  • Jungtis: Kliclok
  • Funciton: G-Spot,Analinis Kaištis
  • Sekso Mašina Priedai: tinka hismith sekso mašina
  • Prekės Pavadinimas: HISMITH
  • spalva: juoda
  • Medžiaga: Silikono
  • Seksualinio Pobūdžio: No
  • Moterų Sekso Žaislas: vyrų Masturbuojantis Gaidys
  • GAMINIO NUMERIS: HSA53-F
  • Sekso Žaislai: Sekso Produktai
  • Lytis: Moterys,Moterys,Moterys virš 18 metų
  • Analinio Sekso Žaislai: Išangę dildo
  • Nepadori Nuotrauka: No

Hismith yra dizaino, technologijų plėtros ir gamybos integruotos įmonės.mes sutelkti dėmesį į high-end sekso staklių projektavimas ir gamyba.Mūsų tikslas yra padėti mūsų klientams siekti galutiniam malonu į privatų gyvenimą.Mūsų verslo filosofija yra simbiozė ir win-win su kitais prekių ženklais.Tai 7.28" silikono analinis dildo yra juodos spalvos, super minkštas ant paviršiaus, jis yra siaurėjantys tipo, skirtos geresnė patirtis.Jei norite turėti realistiškas analinio lytinio kelionę, tai yra jūsų geriausias pasirinkimas.PRODUKTO DUOMENYS: Medžiaga:100% Premium silikoninis Dildo Bendras Ilgis: 7.28 cm Įterpti-gali ilgis: 6.69 cm Skersmuo: 1.98 cm Dildo Neto Svoris: 343g (0.756 LBS) PASTABA: 1. * Jūs turėtumėte naudoti, kai tepalas prieš žaisti su šia analinio sekso žaislas 2 * nenaudokite silikono pagrindu tepalas,kad gali pakenkti rankovėmis 3 * Prašome sausu oru po valymo,laikyti vėsioje, sausoje vietoje, nuo tiesioginių saulės spindulių 4 * Niekada įdėti PVC silikoninis žaislas su rankovėmis, jie bus pagaminti cheminės reakcijos ir pakenkti jiems abiems.Kas yra KlicLok Sistema ---KlicLok sistema yra Aštuonių kvadratinių jungtis, skirta ne nugara veržlus.Labiau pastovus nei kitų jungtis sistemų, laikyti priedus poziciją, pasakyti " ne " rotacija. ---KlicLok Sistema yra greitai prisijungti ir atleidus sankaba sprendimas, padės vartotojui pakeisti priedus trumpą laiką, tikrai neįprastas patogumui ir greitai DEKLARACIJA: Visi produktai renkami rankiniu matavimo,nuoroda tik!Be to, Šis produktas suderinama tik su Hismith Premium Sekso Mašina su KlicLok Sistema Meilės Mašina.Jei jūs norite jį naudoti kitas prekės ženklas sekso mašina su įvairių jungtis, prašome susisiekti su Hismith paramą gauti teisę adapteris

Sąlyginio deponavimo yra mūsų pageidautina mokėjimo būdą ,mes taip pat priimame įvairių mokėjimų, kaip nurodyta toliau:

Jei yra kokios nors problemos dėl apmokėjimo, Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

1.Pristatymas bus surengtas per 7 dienas nuo užpildytos mokėjimo.Visos prekės gali būti vežamos tik pristatymo adresą, kurį jūs nurodėte.Siekiant užtikrinti, kad jūs galite gauti prekes laiku, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga, ir būti jūsų mobilephone numerį.

2.Mes siūlome daug metodas siuntą,pvz.: Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu, ePacket, Singapūras Paštu, nyderlandų Pašto, PostNL, Aramex, rusijos Orą.Mes jums pasirinkti labiau tinkamą ir greitesnis būdas jums .

3.Galime pasiūlyti bet kokį pristatymo būdą, ką nori.Mes greitas pristatymas metodas taip: DHL, EMS, "Fedex", UPS, Rusija Express

1. Jei esate nepatenkinti mūsų prekes galite prašyti grąžinti, arba grąžinti pinigus per 7 dienas po to, kai gavote prekes.

2. Jei prekes gavote ne tas pats su aprašyme arba turite kokybės problema prašome pasiūlyti įrodymų .Mes jums dar vienas naujas prekes jūsų kitą, kad arba mes galime suteikti jums pakankamai grąžinti pinigus.

3. Jeigu jūs norite grąžinti prekes atgal, tiesiog, nes jūs asmeninės priežasties, tada reikia mokėti krovinių.

4. Prašome nesiųsti atgal sau be susisiekite su mumis.

Į prekių kainą nėra įskaitant tarifų.Jei kai kuriose šalyse, muitinės, reikia imtis tarifų, tada reikia mokėti.Labai ačiū!

Holiday&savaitgalį nėra includeed darbo dienų.Tiesiog nuoroda tik.

Mes nuoširdžiai tikimės, kad esate patenkinti punktas, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių.

Jei turite kokių nors klausimų, vėliau, maloniai prašome informuoti mus, mes stengiamės padėti jums ją išspręsti.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai