Bevielis Nuotolinio Valdymo Jungiklis Imtuvas Sienos Skydelis Nuotolinio valdymo Pulteliu, skirtas Lempos Jungiklis ir Elektromechaninis Prietaisas Kontrolės

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kontrolės remot, saulės kontrolė, camper valdymo skydelis, mygtukas skydelis, Automobilio Valdymo Skydelis, karavanas valdymo skydelis, valtis valdymo skydelis, valdymo skydelis saulės, Kontrolės, valdymo skydą jungiklis.

    €7.40 €11.93
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Paramos PROGRAMĄ: No
  • Modelio Numeris: -
  • Belaidis Ryšys: RF
  • Dažnis: 433 MHz
  • Pakuotė: Taip
  • Naudoti: Jungiklis

Aprašymas

Techniniai duomenys:

Darbinė Įtampa:AC220V(Įvesties AC85V-220V Išėjimo AC220V)

Max Srovė: 10A

Nuotolinio valdymo Atstumas:10M

Keliamoji Galia:1100W

Elemento Tipas:Jungikliai

Jungiklio Tipas:Nuotolinio Valdymo Pultas

Medžiaga:Plastikas + Metalas

Darbinė Temperatūra : -10 C - +70 C

Darbo Dažnis: 315MHZ/433.92 MHZ Neprivaloma Palikdami Mums Masažas

Spalva:žr. Nuotrauką

Sertifikavimo:CCC

Nuotolinio valdymo Atstumas:5M-35M

Ypatybė:

Jo dydis yra mini.

Jis naudoja kino bžūp yra daug saugiau nei bendro kondensatoriai.

Filmas capwill ne sukelti elektros smūgio

Šis produktas turi privalumų yra paprasta naudoti, saugūs ir patikimi.

Šis produktas leidžia jums ne rewire

Šį produktą galite naudoti nuotolinio vandens siurblys jungikliai, belaidis nuotolinio valdymo mašinos, jungikliai, belaidis nuotolinio valdymo lizdai, bevielis lempų, įvairių tipų belaidžio namų apyvokos prietaisai, kontrolės.

Mokymosi Metodas:

Pirmoji: aišku kodas (ie aišku, nuotolinio valdymo išmoko prieš)

1. Aišku funkcija - spauskite mokymosi mygtuką 8 kartus iš eilės, LED indikatorius mirksi 5 kartus ir tada išsijungia, rodo, kad trynimo funkcija yra baigtas.Visas nuotolinis valdymas, kuris buvo suporuotas prieš šalinamas nebegali būti kontroliuojamas.

Antra: porą nuotolinio valdymo

Apskritai, tai yra 3 darbo režimai (stumtelėti, savaiminio fiksavimo, blokavimo).Numatytieji gamyklos konfigūracija yra savaiminio fiksavimo.Nes kiekvienas žmogus turi skirtingus reikalavimus, jei kiti būdai yra reikalingi, vartotojas gali nustatyti bet kuriuo metu.Veikimo metodas yra toks:

1. Stumtelėti režimą: Paspauskite mokymosi mygtuką vieną kartą, LED indikatorius mirksi kartą.Kai lemputė dega, paspauskite nuotolinio valdymo pulto mygtuką, kad turi būti koduojami.LED valdymo pultas nuolat mirksi 3 kartus ir tada užgęsta.Kodas sėkmės

2. Savaiminio fiksavimo režimas: paspauskite kodas mygtuką du kartus iš eilės, LED indikatorius mirksi 2 kartus.Po LED lemputė mirksi, paspauskite nuotolinio valdymo pulto mygtuką, kad turi būti koduojami.LED valdymo skydelyje mirksi 3 kartus ištisai.Išjungtas, kodas bus sėkmingas.

3. Sujungimo režimą: paspauskite mygtuką kodas tris kartus iš eilės, LED indikatorius mirksi 3 kartus, ir po LED lemputė mirksi, paspauskite nuotolinio valdymo pulto mygtuką, kad turi būti koduojami, ir LED valdymo skydelyje mirksi 3 kartus ištisai.Šviesą, tada spauskite B mygtuką nuotolinio valdymo kodekso.LED indikatorius mirksi greitai 3 kartus, tada išeina, kad kodas yra sėkmingas. (Kad būtų suderinama su daugiau nuotolinis valdymas, jums reikia sužinoti, 2 skirtingos mygtukų susikabinti režimas) Paketas apima

1 x Imtuvas Sienos Skydelis Nuotolinio

1 x Siųstuvo

1 x baterijos

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai