1PC 1/4"Mini Reketas, Veržliaraktis Dukart Baigėsi Sukimo momentas Mažas Skristi galinis Raktas Veržliaraktis Vertus Remonto Įrankių Remonto Įrankiai, Raktas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: ranka nustatyti įrankis, nustatyti raktas, nustatyti galinis raktas, pagrindiniai reketas, veržliaraktis, v lizdą, nustatyti, hazet sukimo momento raktas, dt swiss, mini reketas, veržliaraktis, ranka raktas.

    €3.04 €3.94
  • Prekės Pavadinimas: DUUTI
  • Tipas: Ratchet Rankena, Veržliaraktis
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Savybės:

Dėl 72-danties greitai reketas,, trumpos rotacijos atstumas, nedidelis kampas, ir mažesnių rankena pokrypio kampas, tai yra lengviau valdyti mažoje erdvėje.

2.Su 1/4" (6.35 mm) kvadratinė galva ir 1/4" (6.35 mm) hex jungtis gale , šis produktas yra universalus ir paprastas naudoti.

3.Paviršiaus danga gydymo patogi rankena.

4.Jame reguliuojamas abiejų pusių , greito išardymo, patogus ir greitas, ir sutaupyti laiko ir pastangų.

5.Ji yra lengva nešiotis dėka mažo dydžio,, o ji gali būti naudojama ir namų apyvokos įrengimas, automobilių remontas ir kt., o tai yra būtina priemonė jūsų įrankių rinkinys.

Techniniai duomenys:

Dydis: 10cm

Medžiaga: metalas

Pakuotė:

1 x raktas

Pastabos:

Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

Jenbroomfield2020-12-04
"Fast shipping good seller"
Fanat 1 Ik2020-11-13
"Excellent product is as shown"
Dana Ariane112020-11-13
"All very well."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai