2Pin 0.78 mm MMCX Mini Ausinės Kabelio Adapteris

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: mmcx cabl, ca01, akg kabelis, belaidžio mmcx, 2 pin 0.78 mm atnaujinti kabelis, IE 40, kz mmcx, mmcx į qdc, kabelio subalansuotas sennheiser hd 650, a2dc.

    €20.68
  • Pakuotė: No
  • Elemento Tipas: Adapteris
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: 2Pin 0.78 mm MMCX
  • Prekės Pavadinimas: penon

Rūšis-:MMCX Moteris 2Pin Male

Tipas-B:2Pin Moterų ir Vyrų MMCX

Aprašymas OEAudio Optimizavimo Elementų gamina profesionalios garso įrangos komponentus ir laidus.Visi produktų, kad mes, gamyba yra su profesionaliai dizaino ir taip pat pagaminti iš medžiagų su žymiais fizinės savybės ir kokybės.

Specifikacija Įstaiga: PU Jungtis: 3U-Auksu Litavimo: Mondolf Aukščiausiojo Procesas: Poliuretano Įpurškimo Jungtis:2pin 0.78 mm, MMCX

Laivybos ir Tvarkymo W serga išsiųsti Registruotu Oro Paštu per honkongą Post/Singapore Post /Swiss Post / Švedija Post /Post NL.Paprastai pristatymo laikas apie 7-14 darbo dienų, kad jūsų šalyje.Kartais vėluojama dėl muitinio patikrinimo.Bus laivą iš karto (paprastai per 24 valandas) po apmokėjimo.Visi mokėjimo daro, šeštadienį ir sekmadienį, bus laivą iš pirmadienį, Jei prekės buvo išsiųstas atgal remonto, pirkėjas turi sumokėti grąžinimo mokestis.Mes bus atsakingas už naujo siųsti, siuntimo išlaidų ir tvarkymas.

Susisiekite su mumis, Jei yra kokių nors klausimų ar problemų, apie mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes stengiamės patenkinti jūsų prašymą.Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų, prieš susisiekite su mumis.

Manaramage2021-01-26
"Anything from AE shipped from Singapore is reliable"
Julsamaniego2021-02-08
"I have received the item. Thank you for the smooth transaction."
Onnur Ellif2020-12-08
"Quite nice adapter. Saves troubles with IEM cable connectors, it is small and provides good comfort. Didn't notice significant changes in sound signature. "

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai