100g / maišas "PASIDARYK pats" Paroda " Molio, Plastilino Odos Devynių Spalva Pasirinktinai Tešlos Plastilino Polimero Vaikų Švietimo Žaislai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: daug polimero molis, molio polym, skonių polimero molis, meno molio, fluffi gleives, molio modelis, krosnelė polimero molis, asmr gleives, aplikacijos polimero molis, kawaii gleives nemokamas pristatymas.

    €4.18 €8.37
  • Tipas: Spalvotas Molio
  • Įspėjimas: nevalgyti! Piešimo Gleives Polimero Vaikų Žaislas
  • Prekės Pavadinimas: SONGYI
  • Modelio Numeris: mėlynas molis Lizun purus skiltelės
  • Suma spalvų plastilino: 12 Spalvų
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Amžius: > 3 metų
  • Plastilino Spalvų Skaičius: Kita

100g / maišas "PASIDARYK pats" Paroda " Molio, Plastilino Odos Gleives Devynių Spalva Pasirinktinai Tešlos Plastilino Polimero Vaikų Švietimo Žaislai

Daugkartinio naudojimo atsitiktinis nešioti = žaidimo laiko niekada neklysta!Mūsų netoksiškas molis išlieka moldable net jei jis sustos.

Ryškios spalvos, idealiai gražus paveikslai.Šį rinkinį sudaro balta, geltona, rožinė, šviesiai žalia.Sumaišykite juos kartu, naujų spalvų!

Gyvenime pinigų grąžinimo garantija!Mes paramos ir visiems vaikams žaisti molio kostiumai.Jei jūsų šeimos yra ne 100% visiškai patenkintas, tiesiog atsiųskite mums laišką ir mes pažadą padaryti teisingas pasirinkimas!

Žaisti grupėje yra įkvėptas meninės kūrybos.Idealiai tinka meno, amatų ir mokyklos projektus, bet ir iš molio gali įkvėpti valandas kūrybiškumo jūsų vaiko skulptūrinė dizainas ir forma.Tinka atitikimo keramikos įrankiai!

Puiki dovana gimtadienių ir švenčių!Šis molis yra netoksiškas, kad vaikams nuo 3 metų amžiaus ir vyresni.Idealiai tinka aksomas, šalis, dovanos ir ikimokyklinio amatų.Puikus mažinant nerimo ir jausmingumo!

Dydis: 14*23 cm

Medžiaga: Molis

Pakuotės: Maišeliai

Produkto informacija: monstras popieriaus, molio, 100 gramų maišelį pakankamai didelės apimties dokumentą molis minkštas molis piešimo, modeliavimo vaikų meilė Vaikų žaislas gipso

KLIENTŲ EKRANAS

Pirkėjų rodyti

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų "Pageidavimų Sąrašą", Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Savo "Parduotuvėje Sąrašą".Jei pridėsite bus netikėtumų!!Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite Kokių Nors Klausimų,Prašome Susisiekti Su Mumis!Labai ačiū!!! ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^ ^_^

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai