Dvipusis Magija Indų plovimo Šepetys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: el šepetėliai, melamin kempinė, teptukas plokščias akvarelė, nuimamas sponge šepetys, z šepetėliai, švarus makiažas, konco indų plovimo šepetys, nuotrauka magija, makaronų volelis, melamin spong magija.

    €2.43 €3.80
  • Medžiaga: Kempinė
  • Modelio Numeris: Dvipusis Magija Indų plovimo Šepetys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • spalva: Atsitiktinai
  • Medžiagos: Puiki pluošto kempinė
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Naudojimas: VIRTUVĖ

Įvairūs scenarijai, Puiki naudojimo patirtį -Šepetys puodo, nuvalykite, pratybos, viryklė.

Pagrindinės Funkcijos Universalios Valymo Kempinės

Virtuvės kempinės, skirtos patiekalas valytoja ar vegetaras valytoja.Jis gali būti naudojamas plauti indus ir daržovės ir vaisiai virtuvė.Ar jį naudoti duše, jei jūs, pavyzdžiui, valymo tualetai, kriauklės, arba veidrodžiai.

Aukštos Kokybės Medžiagos

Pagamintas iš aukštos kokybės silicio gelio, saugu plauti jūsų virtuvės arba daržovių.Medžiaga yra toks patvarus, kad nereikia jaudintis, kad jis bus gauti deformuotas ar kankina, ar subraižyti.Kokybė užtikrinama!

Lengva Valyti

Tai silikoninių indų plovimo kempinė sugeria vandenį.Ji yra lengva valyti ir išlaikyti.Dilimui, įbrėžimams atsparus, minkštas, kietas, ne lipni, nr. deformacijos, nr. vandens absorbcija, jokių likučių.Tiesiog nuplaukite ir įdėkite į indaplovės.Non-stick švarios virtuvės kempinės į lengviau namų ūkių.

Galingas Silikoninė Kempinėlė

Tankūs ir minkšti šeriai pašalinti dėmes greitai ir efektyviai.Dėl savo stipraus lankstumą, jūs galite sulankstyti ir suspauskite taip, kaip tu nori.Kiekviena kempinėlė turi žiedą lengvai saugojimo ir greitai džiūsta.Naudojant Metodus

Puiki pluošto kempinė, platus naudojimo diapazonas, daug putų, švelni priežiūra.Specifikacijos Medžiagos Puikiai sponge pluošto Spalva Atsitiktiniai Produkto Svoris Neto Masė: 10G Svoris su Pakuote: 18G Gaminio Dydis

(L x W x H) Produkto Dydis : 15 × 12 × 3cm / 5.9 x 4.7 x 1.2 cm Pakuotės dydis : 18 x 15 x 6cm / 7.1 x 5.9 x 2.4 cm Pakuotės Turinys dvipusis Magija Indų plovimo Šepetys × 1 Pastaba Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai