10-Pack RCA "Phono" Vyrų ir Moterų Kištuką į AV Varžtas Terminalo Garso/Vaizdo Jungties Adapteris (5 Vyrai Ir 5 Moterys)

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: pcb rca, aukso rca lizdas, medžiaga vyrai, rca geltona, 35mm terminalas, vyrų megztinis, rca "phono", femal rca jungtis, av moterų lizdas, garso terminalas.

    €5.59 €7.66
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Kabeliai

RCA Male plug jungtis, AV Varžtas terminalo mažas garso ir vaizdo elektronikos projektus, taip pat VAIZDO stebėjimo programų.Tiesiog atlaisvinkite varžtus, įstatykite viela, ir pasukti varžtus uždaryti atsuktuvu.Nėra elektros juostos, ne sujungimas, o ne užspaudimo reikia.Savybės: *Tiesiog & Profesinę išvaizdą, kabelių ir Aukštos kokybės nutraukimo . *Lengviau mikrofonas, VAIZDO arba kamera, montavimas, sutaupyti laiko ir daugiau securer kabelį. *Elektros bakstelėkite, Nr. sujungimas, nr. užspaudimo, bet tik maža varžtas vairuotojas. *Pastaba: Šios jungties neturi vaizdo balun funkcija.Specifikacija: Prekės pavadinimas: RCA female Jungtis Įtampa: 12V naudojama: 2Pin komplektą Sudaro: 10vnt RCA Kištukas į AV Varžtas Terminalo.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai