IP67 Vaikų Smart Žiūrėti Berniukų, Mergaičių Dovana Smartwatch Su Sim Kortele, Fotoaparatas Vaikų Smart Žiūrėti SOS Žiūrėti Telefonas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: smartwatch, vaizdo kamera laikrodis, dovanų kortelės, stabdžių šuo, hs6620d smart žiūrėti, vyrai žiūrėti, smartwach vandeniui, žiūrėti xiaomi, jw žiūrėti, ip67 žiūrėti.

    €11.41
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Užsegimas Tipas: NĖRA
  • Stilius: Mada & Atsitiktinis
  • Judėjimas: Skaitmeninis
  • Bylos Medžiaga: Poliesteris
  • Atsparumas Vandeniui Gylis: 3Bar

Savybės: GSM: 850 /900 /1800 /1900 MHz Baterijos talpa:400mAh PROGRAMĖLĖS pavadinimas:Setraker LBS vieta: patikrinkite, ar yra realaus laiko pozicijos dėl APP žemėlapyje !Orų prognozė: atnaujinti informacijos apie orą automatiškai Balso pokalbiai: imtis balso pokalbių tarp laikrodžių ir APP Pėdsakas: patikrinti istorinę trajektoriją Saugos Zonos: 3 Geo tvoros.Bus aliarmo pranešimą, kai laikrodžių palieka tvora.Žadintuvas: 3 žadintuvai, gali būti nustatyti.Telefonų knyga: 10 numeriai gali būti nustatyti į laikrodį.Gali skambinti vieni kitiems SOS: 3 skubios pagalbos tarnybų numerius, Pakavimo Sąrašas: 1*Smart Žiūrėti 1*USB Kabelis 1*Naudotojo Vadovas 1*Retailed Box Kaip Naudoti: 1.Nuskaityti QR kodą pakavimo dėžę ir kuris yra visada galite rasti mygtuką, iš dėžutės. 2.Downlad APP "Setracker" ir Užsiregistruoti Sąskaitą. 3.Nuskaityti arba įrašyti į įrenginio ID.Prie kiekvieno prietaiso turi tik vieną unikalų adresą (ID), ji gali būti naudojama tik vieną kartą, ir tai yra prieiga prie susisiekti tarp žiūrėti į telefoną ir atvirkščiai. 4.Žiūrėti kalba jau yra anglų, prancūzų, ispanų, vokiečių, rusų.Mes pagal nutylėjimą anglų ir rusų kalba.jei jums reikia keisti žiūrėti kalba, prašome susisiekti su mumis ir gauti atitinkamą kalbą mirksi paketą.

Vmodestx Pyato0182i2021-01-03
"Не хило заказов накрутил... Тэкс, покупала резинки по центу. Тоненькие, эластичные, всё норм. Думаю, прорвутся быстро, но за эту цену пофиг. Рекомендую ✨"
Adrieneange2021-01-30
"Super thank you very much!)"
Stelman E2021-01-29
"Good hair gum"
Flexiprint2021-01-19
"It's all the same."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai