Valymo Detox Pėdų pagalvėlės Bambuko vingar Kinoki Detox Pėdų Pagalvėlės Ekologiškų Žolelių Valymo Pleistrai Pėdų Priežiūros Aksesuaras Svorio

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: detoksikuoti pėdų pagalvėlės, vyrų kojų priežiūra, oneplus 5 usb prievadas, detox foot patch, pėdų dildė, bambuko saugojimo dėžutė, calentia elektros koja, detox pleistras, kulno padas, smilkalai diemedžiu.

    €3.99 €4.86
  • Dydis: 10pieces in one box
  • Medžiaga: bambuko actas
  • Tipas: pėdų pleistras
  • Maitinimo Šaltinis: Nėra Elektros
  • Modelio Numeris: MZ-B01
  • Elemento Tipas: Pėdų Priežiūros Priemonė

Bambuko actas detox foot patch grožio lipdukai pėdų masažas numesti svorio lieknėjimo produktų nemokamas pristatymas

1box=10vnt Pagalvėlės+10vnt Klijų

1. Kinoki Detox Pėdų Pagalvėlės Pleistrai su Mažmeninės Langelyje ir Klijų

2. Medžiagos:Bambuko Actas, Medienos Actas, Turmalino ,Eukalipto ,Pievagrybiai ,Grybų ,Chitozanas,

3.Garantija:18months

4. detox foot patch pėdų taškų per kūno drėgmės, toksinų atleidžiamas nuo pirmojo žingsnio, jums gali sumažinti įtampą, pagerinti nuovargį, pagerinti miego, odos ir sub-sveikatos problemos, taip pat neįtikėtinas, stebuklingas poveikis jaučiamas, tapo Korėjoje ir Japonijoje, ilgalaikės detoksikacijos grožio produktai, ir greitai valomas, Honkongas, Taivanis, Singapūras ir Europos šalyse.Nors tai yra vaistas, maišo formos pleistras, bet giliai Kinų tradicinė medicina, akupunktūra, tinkas, medicininė veiksmų!

5.naudojant metodas yra saugus, patogus ir efektyvus, tik prieš miegą detox pleistrai tvirtinami prie snukio (ar diskomfortas Departamentas), pėdų intensyviai akupunktūra dienovidinių įvairių adsorbcijos esmės, daug tamsiai rudos išleidimo srauto toksinų poveikis yra stebuklinga, šokiruojantis.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai