40 vnt m1 Juosta D'aiguilles De Tatouage Linijinės Shader Magnum Tatuiruotė Tiekimo suderinama su Juosta Mašina Rankena De Tatouage

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: magnum tatuiruotė adata, semikron, pen tatuiruotė belaidžio, magnum tatuiruotė, įranga tatuiruotė, a1 maitinimo šaltinis, suaugusiųjų tatuiruotė, antakių tatuiruotė mašina milžinišką saulės, ritė linijinės tatuiruotė mašina, dk lab tatuiruotė mašina.

    €15.81 €19.77
  • Tipas: Tatuiruotė Adatos
  • Prekės Pavadinimas: AI·Aiheogae
  • Modelio Numeris: TP-002

20 vnt / dėžutėje, Pakuotėje yra 2 langelyje, iš viso 40 vienetų Pastaba: Jei jūs norite sužinoti daugiau informacijos, Nuotraukos apie adatas Kasetės, Prašome susisiekti su mumis laisvai, mes esame labai laimingi galėdami padėti jums HRK Adata Kasetė su Membrana suderinama su Visų Tipų Kasečių Rankenėlės.Mahines.Medžiagos, membrana yra gumos silione, kuri suteikia gerą performane tampon o tatuiruotė. -Suderinamas su visų tipų kasetė rankenos mašinos -100% E. O Dujų Sterilizuotas ir įpakuotas atskirai. - Sklandžiai kraštai pašalinti papildomų traumų. - 316 nerūdijančio plieno medicinos lygio adatos. - Medicinos kokybės plastiko patarimai.

Andre Lizze2020-11-09
"Always use the product. Good quality!"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai