Naujas atvykimo 10W 15W LED Downlight Didelio Ryškumo COB LED Lubų Šviesos Šaltai Balta / Šiltai Balta 110V, 220V, CE, RoHS Nemokamas Pristatymas

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: drobė kelnes capris, klasikinio stiliaus marškiniai, kinų stiliaus kostiumai., kino kelnes capris, mėlyna grožio tušas, išpjovos tankai camis, velvetas trumpas rinkiniai, priemiestinių ziajać kostiumai, kalėdų dovanos kilimėlis.

    €106.68 €124.05
  • Sertifikavimo: ce
  • Jungiklio Tipas: Rankenėlę perjunkite
  • Prašymas: Fojė
  • Modelio Numeris: COB LED Lubų Šviesos
  • Galios Tolerancija: 1%
  • Įtampa: 220V
  • Maitinimo Šaltinis: AC
  • Prekės Pavadinimas: ONDENN
  • Yra Pritemdomi: Taip
  • Medžiaga: Aliuminio
  • Pagrindo Tipas: Pleišto
  • Garantija: 3 metai

Naujas atvykimo 10W 15W LED Downlight Didelio Ryškumo COB LED Lubų Šviesos Šaltai Balta / Šiltai Balta CE, RoHS DHL, UPS, Nemokamas Pristatymas Aukštos kokybės tik!!Galia: 10W / 15W LED spec.: COB Epistar Šviesos Srautas: 10W:1000Lm; 15W:1500Lm; Vardinė Įtampa: AC 110V-130V / 220V-240V 50-60 Hz Spalvų Perteikimo Indeksas(CRI): Ra>85 Spalvos Temperatūra: WW(3000-3500K), NW(4000-4500K), CW(6000-6700K) Dydis: 10W: W122mm Iškirpti skylę: Φ 85mm ; 15W: W147mm Iškirpti skylę: Φ 105mm Gyvenime: 50, 000Hours Sertifikavimas: CE, RoHS Garantija: 3 metai LED žemyn šviesos diodų (LED) parduotuvė šviesos Naudojimas: LED lubų šviesos Biure, namuose, parduotuvėje, prekybos centre, viešbutyje, parduotuvėje, resterant.Downlight, lubų šviesos ir pan.Dydis: Apie MUS, KAIP Gamintojas,mes teikiame aukščiausios kokybės ir gero aptarnavimo,Mes galime mūsų klientams verte ir išreikšti savo nuomonę, Todėl mes stengiamės sukurti atomosphere pasitikėjimo ir sąžiningumo,Mes tikimės, kad formuojant sėkmingo verslo santykius su naujais klientais visame pasaulyje Mokėjimo 1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO. 2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.Siuntos 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO) 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 8.Pristatymo Timm:

Grąža/Mainai: Jei nepatenkinti, prašome leiskite man žinoti, ir.

jūs galite jį grąžinti į pradinę būklę per oro registruotu paštu per 7 dienas nuo jūsų elemento gavimas grąžinti visą.

Visi grąžinamosios išmokos bus atsižvelgiama į pasiūlymo kainą tik.Pristatymo išlaidos nėra grąžinamos.Grįžtamasis ryšys, Kai pristatymas vėluoja ar daiktai yra sugadinti pristatymo metu, prašome elektroniniu paštu mums.Mes esame čia, kad padėtų.

Jei manote, kad reikia palikti neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys pirmasis,

mes prašome jus susisiekti su mumis pirmas, todėl mes galime pabandyti ištaisyti problemas ar ginčus.

Mes siekiame būti 5 žvaigždučių pardavėjo ir nori būti visiškai patenkinti savo pirkiniu.

Jei negalite palikti mums 5 žvaigždutes ant visų keturių DSR tai, prašome susisiekti su mumis.

Mums bus malonu ištaisyti bet kokias problemas, jums gali turėti.Mes norime, kad tai būtų teigiamas operaciją jums!

Jei turite kokių klausimų, prašome klausti prieš siūlymą.Dėkoju ir Sėkmės!

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai