Plaunamas priešfiltris Oro Filtrai Dyson DC39 DC37 Dulkių siurblys Pakaitinės Dalys + Šepetys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kilimų dyson dc52, dyson v6, cleaner dyson rankena, dyson hepa filtras, airwrap, dyson plaukų džiovintuvas stendas, pirkti dyson dalys, dc07, svajonė v10 filtras, dalys dyson šepetys.

    €6.24 €7.43
  • Tipas: Dulkių Siurblių Dalys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Už Dyson DC39
  • Prekės Pavadinimas: OSSIEAO
  • Vakuuminis Dalis Tipas: Filtrai

Pranešimas

1,Tai yra ne iLife/Dyson/iRobot originali /originalus produktai,ką mes parduodame, yra visiškai naujas pakaitines tipo. 2,pakuotę įeina visi rinkiniai rodomi paveikslėliai, kurį variantą pasirinkote virš. 3,Jei paketas prarado arba skaldytų tranzitu ,mes grąžinsime pinigus jums,jūs turėtumėte susisiekti su mumis artimiausiu metu. 4,Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidarant bet kokį ginčą dėl www.rcmadosstudija.lt.Mes padėsime jums išspręsti problemą. 5,Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Mes suprantame, kad nelaimės galite, jei užsakymo suklysti,bet mes stengiamės suteikti jums teigiamų rezultatų. 6,Visi priedai mūsų parduotuvėje yra plaunamas.

Siuntimo Informacija

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. 2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik. 5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną. 6. Jei negavote jūsų siuntą per laiką, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas! 7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas. 8. Mes pardavėjas nėra atsakingas už importo muito, pirkėjas yra atsakingas už tai.Bet koks ginčas, kurį sukelia tai neprotinga.

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai