Universalus sistemos valdiklis, oru aušinamas, vandens aušintuvai, oro šaltinio šilumos siurbliai, vandens šildytuvai, arba 3-in-1 šilumos siurblio airconditioner

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: oro šilumos siurblys, didelės spartos gabalas, šilumos siurblys, oras vanduo šilumos siurblys, šildytuvas, cirkuliacinis siurblys, mašina skriemulys, cw3000, šaldymo vandens, šilumos siurblys vandens, oro šilumos siurblys vandens.

    €74.43
  • Prašymas: Komercinės
  • Tipas: sistemos valdytojas
  • Modelio Numeris: CCS-008
  • Sertifikavimo: N/A

Šilumos siurblys-tai prietaisas, kuris suteikia šilumos energiją iš šilumos šaltinio į paskirties vietą, vadinamą "šilumos kriaukle".Šilumos siurbliai yra suprojektuoti judėti šiluminės energijos priešinga kryptimi neskaityti šilumos srautą, sugeria šilumą iš šaltos vietos ir atleidžiantis jį šilčiau vienas.Šilumos siurblys naudoja tam tikrą kiekį išorinio maitinimo atlikti darbą ir perduoti energiją iš šilumos šaltinio į šilumos kriaukle.Nors oro kondicionierių ir šaldikliai yra susipažinę pavyzdžių, šilumos siurbliai, sąvoka "šilumos siurblys" yra daugiau bendro pobūdžio ir taikoma daug ŠVOK (šildymo, vėdinimo ir oro kondicionavimo) įrenginiai, naudojami patalpų šildymui ar patalpų vėsinimui.Jei šilumos siurblys yra naudojamas šildymui, ji dirba tos pačios pagrindinės šaldymo tipo ciklo metu naudoja oro kondicionierius ar šaldytuvas, tačiau priešinga kryptimi, atpalaiduojantis šilumą į kondicionieriumi erdvę, o ne į supančią aplinką.Šiame naudoti, šilumos siurbliai dažniausiai atkreipti šilumos iš aušintuvo išorės oro arba iš žemės.Veikiant šildymo režimu, šilumos siurbliai yra tris keturis kartus daugiau racionaliau panaudoti elektros energijos, nei paprasta elektrinė varža šildytuvai.Paprastai įdiegta sąnaudos už šilumos siurblys yra apie 20 kartų didesnis už pasipriešinimą šildytuvai.

DUK

Kodėl selet šio modelio sistemos valdytojas arba koks privalumas?

Ji sujungia rūšių įėjimai ir išėjimai išlaikyti šilumos siurblio veikimą dideliu coefficiency.Be to, tai leis sutaupyti manufacuring išlaidas.Nes jis pagerina sistemos struktūrą ir sumažinti komponentų kiekį.Ir ji turi puikią logiką ir sąsaja.

Kodėl tai univeral ir gernal oro šilumos siurblys.

Jis yra nuostabus dizainas EVI šilumos siurblys su skysčio įpurškimo jungiklis, integruoti pagrindiniai EEV ir EVI vožtuvas, taip pat 4-way " atvirkštinių vožtuvas.Galite pasirinkti, dalinė funkcija arba visą.Kas daugiau, tai su dabartine ekranas.Ji yra nuostabi produkto.

Sunku diegimas, nustatymo ir išlaikyti?

Ji yra lengva išmokti ir padaryti nustatymo šioje cotnroller, koks jis yra paprastas tekstas ekrane ir su paprasta instrukcija.

Oro šaltinio Šilumos siurbliai

K Nazgul 732020-10-24
"Good quality"
Conniep 692020-12-07
"This is the third one I purchase. good product works well with air source water heating heat pump & controllers EEV smothly. good controller and options. cons: pump current not dispalyed on screen & rs485 port protocol not known or stated in manual. overall, I recommend the supplier & product."
Litvinova 19732020-09-12
"Very interesting and practical product. Your heating will be more effective, economically and automatically. Price is very interesting. Shipping not so long.."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai