Naujas Venoms Nuodai Extractor Dulkių Siurblio Lauko Avarinė Nuodų Šalinimo Gyvačių Ir Vabzdžių Įkandimo Forst Pagalbos Rinkinys

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: bmw x5 e53 parkavimo jutiklis, stovykla karoliai, KSK, vdsl2, DYY, kremas nuodai, snake bite, extractor nuodų, rinkinys surviv, kateteris rinkinys.

    €9.22 €12.13
  • Tipas: Pirmosios Pagalbos Rinkiniai
  • Drop laivyba: Parama

Produkto Informacija:

1、Mažas, daugkartinio naudojimo dulkių siurblys padeda pašalinti nuodus po jūsų oda 1 greitą judėjimą; naudoti gyvačių įkandimų, bitė/vapsvų įgėlimo, uodai kanda, ir daugiau.

2、4 dydžių plastikinių indelių naudoti ir veiksminga siurbimo įvairių sting ar bite dydžių; siurblys yra lengva naudoti su 1 ranka.

3、Pašalina būtinybę naudoti pavojingų skalpeliu mentės ar peiliai, susijusios su mažiau veiksmingas bite rinkiniai.

4、efektyviausias gavyba nuodai iš kitose vietose (ne galūnių ir kūno raumenis, poveikis priklauso nuo įkandimo vietos.

5、Komplektą įeina Garų siurblys, alkoholio prep pagalvėlės, lipnioji tvarsliava, sting priežiūros servetėlės, (plaukų šalinimas), ir instrukcijoje.

Aprašymas:

Pašalinti Nuodus nuo Gyvačių Įkandimų, Bičių ir Vapsvų Įgėlimo, Uodai Kanda, ir Daugiau

Šalintuvo Vakuuminis Siurblys buvo specialiai sukurta siekiant užtikrinti labiausiai galingas siurbimo galima saugiai gavyba venoms ir nuodus.

Nes Extractor ' s kamerom siurblio veiksmų yra tokia galinga, jums nereikės naudoti pavojingų skalpeliu mentės ar peiliai, susijusios su mažiau veiksmingas bite rinkiniai.Nes tai siurblys, o ne švirkštu, tai lengva naudoti su viena ranka.

Tiesiog pasirinkite, kuris iš keturių plastikinių indelių geriausias apima įkando srityje, pridėti jį prie siurblio, tada paprastas spausdami stūmoklį nykščiu ir Extractor Siurblys padės greitai ir efektyviai pašalinti venoms ir nuodai iš žemiau jūsų skin.By tiesiog valymo puodeliai po kiekvieno panaudojimo galite saugiai naudoti siurblys vėl ir vėl.

Šalintuvo gali efektyviausiai priimti nuodai iš dalių kūno, kad yra ne kūno vietas.Kūne kūno vietas, pavyzdžiui, blauzdos raumenys nuodai patenka į kraujotakos sistemą, daug greičiau ir Extractor yra ne taip veiksminga šalinant nuodai šiose srityse.El. nuodai gali žymiai pagerinti jūsų gydymo rezultatus.

Informacija:

Dydis: apie 12,5*8*3cm

Svoris: apie 95g

Sąrašas:

1PC/Pak

Produktų Nuotraukos:

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai