80*215cm animacinių filmų durų lipdukai super juokingas Mario Bros 3d wall art vinyl jam prilygintą išsilavinimą, vaikų kambarys darželio apdailos žaidimas plakato foną

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: polestar lipdukas 3d, vakarų sienos freskos, grupė lipdukai mario, apdaila kambario žaidimas, mario pvc, žaislas super mario bros, vaikai furnitur, 3d durų lipdukas, polo mario bross, dekoro žaidimas.

    €13.21 €24.45
  • Specifikacija: 2pcs
  • Baigtas dydis: Apie 80cm x 215cm /31.5 x 84.6 į (tik informacijai)
  • Temos: Animacinių filmų
  • Cenzūruoti Kodas: N
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Didmeninė: Parama (Daugiau Paramos)
  • Modelio Numeris: MY0201DS
  • Scenarijus: SIENOS
  • Medžiaga: PVC
  • modelis: Plokštumos, Sienos Lipdukas
  • Klasifikacija: Baldai Lipdukai
  • Stilius: KŪRYBINGAS

Apdailos Poveikis

Prekės Savybės

Aukštos kokybės matinis paviršius, 350 dpi aukštos reso spausdinimas, lipnios medžiagos, atsparus vandeniui nėra išnyks, galite valyti paviršius drėgna šluoste.

Durų Lipdukai

Super juokingas Mario Bros.

Dydžiai

"A" yra originalus lipdukai gavote, iš viso 2 vnt.; "B" yra baigtas lipdukai, kurį sukūrėte.Čia gali būti šiek tiek dydžio nuokrypis, tačiau tai nereikia daryti jokios blogos įtakos įklijuodami įtakos.Jei proto, prašome būti atsargiems pirkti!

Mūsų Pakuotės

Mūsų Pakavimo Metodas: durų lipdukai bus suvyniotos su kieto putų stick, ir tada supakuoti į Opp maišelį.Pastaba: Tai putų lazda turi apie 35 mm skersmens.Atsižvelgiant į laivybos kaina, mes priimti šį pakuotės būdą, siekiant išvengti perteklinės pakuotės.Paprastai, tai pasirodė, kad būtų saugūs kelyje.Jei norite mums imtis saugesnis pakavimo metodas - suristi su kietesnio popieriaus vamzdelį (jo sienos storis gali siekti 4mm arba aukščiau), ji bus pareikalauta sumokėti papildomų sąnaudų, pakavimo medžiagos ir pristatymas (pristatymo svoris padidėjo).Taigi, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo keisti užsakymo vertė.Prašome atkreipti Dėmesį: Nuo PVC /vinilo kinas turi elastingumą, gali būti ištemptas arba sumažėjo, tačiau pagrindo popieriaus, negali.Kai sienų lipdukai buvo paėmė ir prasidėjusios, tai gali atsitikti taip, raukšlių.Nesijaudinkite!paaiškėjo, kad tai nebuvo blogas poveikis įklijavimas.Kai diegimas, tiesiog naudokite sunku kortelę, paspauskite priploti, tai GERAI.Šiltas Patarimas: gavus pakuočių, jeigu prekių atvyko sugadintas, prašome būti tikri, kad kyla ginčų pritvirtinti keletą realių nuotraukų ir paprašykite grąžinti pinigus, dėl šios priežasties ginčui yra "Produkto atvyko sugadinta", o ne "xx yra ne taip, kaip aprašyta" ar "Neteisingai".Ir, jei tik dėl to, ji tikisi, kad negali palikti mums neigiamų atsiliepimų (toliau 3 žvaigždės).Kaip tai galime padaryti ieškinį dėl logistikos įmonė.Ir tai nėra reikalaujama grąžinti prekes pardavėjui.Ačiū už jūsų suprasti ir paramą!

Kaip Naudoti Durų Lipdukas

1, Išimkite durų rankena; 2, valyti norėjo paviršiaus gerai; 3, Įklijuokite meno kūrinius ant durų paviršiaus; 4, Lėtai pradėti šveitimas pagrindo popieriaus, į apačią; 5, Nulupkite ir įklijuokite visos dalys; 6, Pašalinkite visus oro burbuliukus pagal plastikinės kortelės; 7, Prašome pakartotinai pozicijos, jei reikia.Mėgaukitės savo erdvėje!Žiūrėkite žemiau nuotraukose parodytas, tik nuoroda.

Taikymo sritis Taikoma

Bet kokio lygaus plokščio paviršiaus, kuris gali būti įterptas; pvz., 1 - dažytos sienos, 2 - tapetai, 3 - keraminių plytelių, 4 - plastiko prekės, 5 - medienos prekės, 6 - metalo gaminių, 7 - stiklas prekes, ir kt.; Atmesti 1 - off milteliai arba be žievės sienos, 2 - duobes arba krekingo metope, ir 3 - nelygaus paviršiaus.Žiūrėkite žemiau nuotraukose parodytas, tik nuoroda.

Už durų, tinka bet tolygus paviršius, ir netinka bet koks grubus ir sudėtingos paviršiaus.

DUK

Q: taikymo sritį, durų lipdukai?

A: galima tepti ant bet kokio tinkamo paviršiaus per savo kūrybinę idėją.Tinkamas ne tik visi sklandžiai medinių durų (kambarys, kabinetas ir kt.), bet taip pat visi sklandžiai stiklo /metalo duris ir kitomis tinkamomis durų, pvz., automobilius, šaldytuvus, oro kondicionierius ir t. t.; Ir visiems tinkamas sienos paviršiaus per daug.

Q: ar sienų lipdukai būti pakartotinai?

A: Taip.Bet nerekomenduojama.

Q: Kodėl yra tai, durų lipduką, perpjauti į 2 dalis (40*215 cm *2 vnt.) pakuotėje?ir ar ji gali būti perkamos visai gabalas (80*215 cm *1 vnt) pakuotės?

A: visas gabalas durų lipdukas yra supjaustyti į 2 puses (40*215 cm *2 vnt.) pakuotėje, paprastai laivybos ir įklijuodami, ir sumažinti laivybos kaina.Jį galima įsigyti visai gabalas (80*215 cm *1 vnt) rinkinys, bet pakavimo išlaidas ir pakuotės svoris padidėjo (pakavimo medžiagos yra sunku popieriaus vamzdelį), kaina bus reikalaujama padidinti pagrįstai.Prieš užsakymą, prašome susisiekti su mumis.

Q: Dydis klaidos ir spalvų skirtumas?

A: tikrąjį dydį gautų prekių gali turėti klaida 1-3 MM. Tai yra normalus reiškinys.Spalva skirtumas gali būti dėl tam tikrų priežasčių, pavyzdžiui, spalvų atspindys ekrane, apšvietimo, fono & etc.Spalva atsižvelgiant į realias prekes gavo.Jei tik ne taip, kaip spalvų realios prekės gautos, prašome nepalikite neigiamų atsiliepimų apie "Bloga Kokybė".Jei proto, prašome būti atsargiems pirkti!

Klausimas: Kodėl yra tai, kad sienų lipdukai pridedami bus nulupkite automatiškai lėtai, netrukus po to, tai yra kokybės problema?

Strawko112021-01-03
"There is a shift between the two parties, impossible to fall back on something to center in the end"
Jamin Ausitn2020-11-27
"Nice Article, small flat does not stick properly on a painted door (I put double sides), and some places of the image was damaged. After it is a very nice product for the price"

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai