Vaikų Mergaičių Baleto Kostiumas Dancewear Apranga, Gimnastikos Etapo Rezultatus Šokio Kostiumai Skaitmeninio Spausdinimo Bakas Pasėlių Viršuje Su Antblauzdžiai

Prieinamumas:
Yra sandėlyje

Žymos: kūno baleto moteris, į viršų, kida kostiumas, moterų šokių apranga, šokių drabužiai moterims, vyrų šokių suknelė, baletas, leotard moteris, baleto mdc, danc.

    €9.34 €13.73
  • Modelis: Šokių Apranga
  • Lytis: Merginos
  • Šokių Tipas: baletas
  • Modelio Numeris: dancewear
  • Prekės Pavadinimas: IIXPIN
  • Punktas: kostiumas
  • Medžiaga: Poliesteris

6-16 Vaikų Mergaičių Baleto Šokių, Gimnastikos Apranga Kostiumas Skaitmeninio Spausdinimo Rankovių Akių Lenktynininkas Atgal Tankai Pasėlių Viršuje Su Antblauzdžiai

Rinkinį Sudaro : 1Pc Pasėlių Viršuje, 1 Pora Antblauzdžiai

Būklė : Naujas su tegus

Medžiaga : Poliesteris, Spandex

Savybės : Apranga yra pagaminti iš poliesterio ir spandex medžiagų, plauti rankomis.Dydis Stalo reiškia, amžiaus mergaičių, tačiau jos yra bendras gaires tik.Rankovių pasėlių viršuje, apvalia iškirpte, žr.-per akies lenktynininkas atgal su išpjovos, traukti m. pabaigos.Skaitmeninė spauda, dizainas.Atitikimo antblauzdžiai su plačiomis elastinga juostos.Tampri ir odos draugiškas audiniai, kvėpuojantis, minkštas ir patogus dėvėti.Tinka mankštintis į sporto, šokių, gimnastikos, baleto, teatro spektaklis ir pan.

Draugiški Patarimai: dydis matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius matavimo klaidų.Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.

Purple Disco Diva2021-01-26
"I liked the suit! At the age of 6 years, the height of 122 cm took the size of 8. came up. quality is good."

Parašykite savo atsiliepimą!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kokybė
Kaina

Panašūs produktai